Az állva pisilés már nem csak a férfiaké

2010. 10. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Minden nő ismeri azt a szituációt, mikor egy szórakozóhelyen vagy esetleg egy fesztiválon hirtelen átfolyik rajta az összes elfogyasztott ital, és rohannia kell, hogy találjon egy mosdót. Ilyenkor a sokszor nem is rövid kutatás eredménye valószínűleg egy igen koszos és gusztustalan mellékhelyiség, amit nem jó kedvvel használ az ember.

Akiknek már volt ilyen élménye, azok tudják, hogy ilyenkor két lehetőség van. Az egyik, hogy nem kis tornamutatványok árán föléguggolnak a csészének, vagy esetleg teljesen feladják a műveletet, és bíznak abban, hogy találnak a közelben egy megfelelően eldugott bokrot vagy más hasonló tereptárgyat, melynek árnyékában nyugodtabba elvégezhetik a dolgukat. Ilyenkor joggal szólal meg a nőkben a féltékenység, amiért a férfiak állva is tudnak pisilni. Ezeknek a tortúráknak azonban most úgy tűnik, vége.

Létezik ugyanis egy új lehetőség a hölgyek számára, melynek segítségével ők is állva pisilhetnek. Bizony, vége a férfiak egyeduralmának ezen a területen is. Az új találmány egy külön erre a célra kialakított kis műanyag cső, melyet a megfelelő pozícióban tartva, akár a nadrágunk letolása nélkül, mindössze a sliccünk lehúzásával is használhatunk, és így nem kell aggódnunk a mellékhelyiségek tisztasága és az esetleges baktériumok miatt sem.Az apró eszköz hamar betört az amerikai piacokra és nemsokára meghódította az egész világot. Sok nő a feminizmus egy újabb diadalát látja az apró műanyagcsőben, hiszen gondoljunk csak bele, vége a kárörvendő kacajoknak, melyeket férfiismerőseinktől hallunk, mikor látják, milyen morcosan távozunk egy-egy mosdóból, sok esetben dolgavégezetlenül.

Sok fiatal lány ezenkívül még más lehetőséget is lát a kis eszközben, a külföldi blogolók jó része meséli vicces anekdotáit arról, hogy milyen reakciókat váltott ki másokból (főleg férfiakból), hogy látták őt állva pisilni. Egy angol lány így ír a blogján: „Egy fesztiválon a férfiak hatalmas kerek szemekkel meredtek rám, mikor a szokásos mellékhelyiség helyett a nekik kihelyezett kültéri piszoárhoz álltam oda és én is kedélyesen elcseverésztem velük az időjárásról pisilés közben. Nagyszerű élmény volt, és mindenki nagyon mulatságosnak és frappánsnak találta ezt az új találmányt.”

Persze sokak számára nem azért fontos ez a kis „játékszer”, hogy a férfiak orra alá dörgölhessék új tudományukat, hanem sok nőtársukhoz hasonlóan igen érzékenyek és gyakran fáznak fel, vagy kapnak nem kívánatos fertőzéseket koszos mosdókban. A fesztiválokon ráadásul fokozottan oda kell figyelniük a hölgyeknek, hiszen ezeken az eseményeken sokszor több ezer ember is megfordul, és bizony nem mindenhol van megoldva a mobilvécék megfelelő takarítása. Vagy egy-egy kirándulás alkalmával, amikor sok esetben egyáltalán nincs vécé a környéken, elkerülhetik, hogy csalán, vagy más kellemetlen növény vagy rovar csípésétől kelljen tartaniuk.

Ezen új lehetőség fényében azonban a hölgyek számára is felhőtlenné válik a szórakozás és a kirándulás, nem kell azon gondolkodniuk, hogy adott esetben kevesebb folyadékot igyanak vagy kevesebbet táncoljanak csak azért, hogy később ne kelljen pisilniük, és nem kell félve kutatni a bokrok között, hogy biztosan csalánmentes övezetet szemeljenek ki maguknak. Ahogy a külföldi fórumokon sok nő fogalmazott: „újfajta szabadságot ad a nőknek” és higiéniailag is nagyon hasznosnak bizonyul.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top