Az idei év igazi húsvéti holdat hoz

2009. 04. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez a telihold a boldogságod. Békét ajándékoz neked.

Az ünnep, a nagyhét, a Szűz jegyében álló Holddal indul. Alkalmazkodást, óvatosságot, kontrollt takar. A Nap a Kos jegyében akaratod érvényre juttatását, lendületet sugall. Ez azt eredményezheti, hogy összezavarodhatsz egy kicsit. Fejfájás, migrén lehet a következménye, már csak azért is, mert a Hold kevéssel telihold előtti helyzetben áll.   Kihasználhatod ezt az energiát, és nagy lendülettel dolgozhatsz. Ha túlságosan is törekszel a tökéletességre, azzal majdnem mindenkinek az idegeire mégy, de te sok mindent el tudsz intézni. Semmi sem lesz túl sok, semmi sem lesz elég számodra. Vigyázz, ne kezdj mindenkit kritizálni! Hagyd a többieket is, végezzék úgy a saját dolgukat, ahogy akarják. Légy most sokkal toleránsabb!   A telihold után a Hold péntek délben a Skorpió jegyébe lép, és Húsvét vasárnapig komoly energiát szabadít fel, élénkké, aktívvá és alkotóvá tesz téged.

Még ha a Hold a Skorpió jegyében és a Nap a Kos jegyében különbözően is hatnak, abban mégis hasonlítanak, hogy nagy energiát, intenzitást adnak, és szenvedélyt ébresztenek. Ezt úgy a munkában, mint a magánéletben ki fogod tudni használni.

Ezek a napok azonban nem ígérnek sok kényelmet. Az emberek összeütközésbe kerülhetnek egymással, súrlódások, idegeskedések várhatók, és ösztönösen megpróbálják egymást kihozni a béketűrésből. Ez egyes esetekben veszekedéshez vezethet. Könnyen mondunk olyanokat, amiket máskor ki nem ejtenének a szánkon. Ha az ilyen intenzív érzelmeket inkább elkerülnéd, nagyon óvatosnak kell lenned, lehetőleg kerüld a hirtelen természetű embereket!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top