Az Ikrek és a szerelem

2010. 05. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez azt mutatja meg, hogy milyen módon teremtesz harmóniát a környezeteddel, hogyan tudsz kapcsolódni emberekhez és a környezethez, közösségekhez.

Tevékeny vagy, ötletekben nagyon gazdag, életrevaló kezdeményezéseid vannak elsősorban olyan területeken ahol valamit szebbé, ízletesebbé lehet tenni. Szereted a társaságot, és a gyermekeket. Az emberekre pusztán a személyiségeddel is nagy hatást gyakorolsz.

Ízlésben és viselkedésben hajlasz a különlegességre, úgynevezett extravagáns vonások felvételére.

Amire érdemes figyelned, az a rendkívüli kisugárzóásod amely személyiségedből ered. Ezt az előnyös képességedet különböző területeken kamatoztathatod. Társaságkedvelésedből következően intenzív barátságokat ápolsz. Az emberek téged azért szeretnek, mert olyan belső erőt sugárzol, amely révén úgy érzik, ünnepnek számítanak azok a percek, órák, amelyeket veled tölthetnek el.

Természetesen külön téma a szerelem. Előfordulhat, hogy egész életedet ennek a rendkívüli élménynek szenteled, különös tekintettel az erotikus élményekre. Ha így van, akkor tudnod kell, hogy ezzel életformát választottál, amelynek előnyös területei éppúgy vannak, mint hátrányos vonásai. Tudnod, kell, hogy mit miért teszel. Vagyis, hogy amit kapsz és nyersz, azért más dolgokról egyben le is mondasz.

Döntés, állásfoglalás, önálló vélemény. Tapasztalni fogod azt, hogy nem mindig elégednek meg az emberek azzal, hogy te kedves és szeretetre méltó ember vagy, aki örömet sugároz, és kellemessé teszed az életüket. Vannak esetek, amikor mást is elvárnak tőled. Állásfoglalást, tanácsot, döntést.

Kisugárzó erőd nem mindig ment fel az alól, hogy az élet jelentős, vagy kevésbé jelentős dolgairól ne legyen véleményed. Ha barátságaidat, kapcsolataidat tartóssá szeretnéd tenni, akkor erre is gondolnod kell.

A szerelem legszebb ajándéka a gyermek. A gyermekekhez való viszonyod, kapcsolatod, többirányú lehet. Különleges gyermekeket nevelsz. Annál is inkább, mert érzéked van ahhoz, hogy a nevelésedbe bele vidd az örömöt, a játékosságot. Másrészt pedig jó pedagógus vagy. Itt is jelentős szerepe van az egyéniségednek.

A Vénusz az anyagi javakat is uralja. A kockázatvállalás hozzá tartozik a lényedhez. Azonban ezzel ajánlatos óvatosan élned. Pénzügyi területen a szerencse amilyen mértékben segít, ugyanolyan mértékben el is távolodhat tőled.

Ebben az ügyben sajnos személyes sármodat, kisugárzásodat nem tekintheted mindenre megoldásnak. Nem gondolhatod azt, hogy ezzel megtakaríthatod a felelős állásfoglalást és döntést. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor időként határozottan véleményt is kell mondanod, állást kell foglalnod.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top