Az Ikrek jegye és a pénz

2009. 06. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Természetesen nem minden Ikrek jegyűnek kell ezekben a szakmákban dolgoznia. Hiszen nagyon sok tudós, mérnök, gondolkodó, került ki e jegy szülöttei közül, és sokan vannak adminisztratív területen, vagy gazdasági hivatalokban tevékenykednek.

Ha valakinek nem jellegzetes Ikrek a szakmája, pénzszerzés szempontjából akkor is bármely tevékenységhez kapcsolható az ügyesség, a helyzetfelismerő képesség, valamint az, hogy meglátja milyen dologban, termékben, szolgáltatásban van fantázia, és jelenthet bevételt is.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, akkor ügyességed hatalmas lendülettel párosul, és ennek a pénzszerzés szempontjából is használt veheted annak, hogy kemény lendülettel tudod belevetni magad a következő feladatba. Ügyelned kell arra, hogy túlzott hevességed miatt nehogy ugyanakkor károkat okozz magadnak. Előnyös a gyors reflexeket igénylő foglalkozás.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, az Ikrek jelleg a te horoszkópodban némi állhatatosságot is kap, nincs szüksége arra, hogy örökmozgóként loholj a pénz után, masszív helytállással a pénz megy el oda, ahol te tevékenykedsz, és kifundáltad a magad üzletét. Olyan hely közelében jó dolgoznod, ahol vagy áru, vagy pénz, vagy tudás, vagy információ halmozódik.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed is az Ikrek jegyében áll, akkor a nagyon Ikrek jellegen túl, ami előnyödre válhat a pénzszerzés területén, figyeld meg saját magadat, hogy nem bonyolítod-e túl a dolgokat.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, ajánlatos olyan terület, ahol lélektanilag is hatni kell az emberekre, hogy portékádat, árudat, vagy tudásodat el tudd adni.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, ne állj a pult mögé, mert abból bonyodalmak származhatnak! Inkább arra törekedj, hogy a pult mögött állók főnöke legyél.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, akkor joggal bízhatsz okosságodban, eszedben, mert itt kétszeresen hat uralkodó bolygód, a Merkúr. Lehetnél akár az üzletemberek gyöngye is, de az is előfordulhat, hogy mindent túl bonyolultnak látsz, a problémázások közepette inkább veszítesz, mint nyersz.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, nyugodtan kereshetsz olyan pénzkereső foglalkozást, ahol emberekkel is kell bánnod, mert azt ügyesen csinálod, nem feszíted túl a húrt, megkedvelnek, és újra megkeresnek.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, akkor nagy és merész vállalkozások hoznak igazán sokat a konyhára. Bár lehet, hogy partnereiddel is keményen bánsz.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, estefelé, naplemente körül születtél, és igen nagy ívet tekinthetsz át a horoszkópod révén. Ez az ív azt is jelentheti, hogy előnyös számodra, ha keresed másokkal az együttműködést, legyenek azok az emberek mégoly más gondolkodásúak és szokásúak. Talán éppen erre van szükséged, hogy ebből az együttesből teremtődjön meg egzisztenciád alapja.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, akkor inkább a nagy lélegzetű munkák előnyösek a számodra, ahol időnként érzed, hogy letettél valamit az asztalra, és betettél valamit a pénztárcádba.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, könnyen felül emelkedsz a problémákon. Ezt az erős oldaladat használhatod arra, hogy segítesz másokat gondjaik megoldásában, amiért lehet, hogy hálásak is lesznek.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll, akkor különleges és érdekes pályákon tudsz majd pénzt keresni, bár ezt sokszor nehéznek érzed, mégis talán élvezed is.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!

Kapcsolódó anyagok:

$$3584$$

$$3678$$

$$3643$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top