Bravo Otto 2009 díjkiosztó

2009. 06. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
 
  Lufirengeteg és ami mögötte van. ..  A kettős autogram
Láthatóan a sztárok még nem heverték ki a Comet díjkiosztó fáradalmait, ez, az öltözködésükre is jellemző volt. Igaz, itt egy szabadtéri eseményről volt szó, figyelni kellett a füves talajra és a hepehupákra is. Zsédát sikerült elcsípnünk, aki nálunk elnyerte a leghelyesebb sztár kategóriát, mert 10 perc alatt körülbelül 200 embert örvendeztetett meg aláírásával. 
 
     Zséda stylistjával...  ...és már a színpadon Legnagyobb megdöbbenést újra Tóth Gabi okozta, aki a Cometen latex dívának, most pedig pancsoló kislánynak öltözött.
Talán most nem láttunk olyan nagy hibákat, mint a Cometen, mindenki igyekezett a helynek és az időpontnak megfelelő öltözékben megjelenni. Nagyon kedveltük Caramell laza ám mégis férfias öltözékét és Horváth Éva magassarkúját!
Caramell V-kivágása  Jól bírta a cipő a kiképzést
Steiner Kristóf  a trendnek megfelelően sállal a nyakában és kutyával a kézben érkezett,  akár egy külföldi gálán is lehettünk volna, olyan ügyességgel osztotta az autogramokat, karján az ebbel. 
Kristóf tudja hol a kamera ...Fekete Dávid még nem ilyen profi
Az elnyűtt emberek és a vihar ellenére igen jó kis díjkiosztó volt ez, reméljük, hogy legközelebb is hasonlóan stílusos magyar sztárokról számolhatunk majd be!
A cikkhez kapcsolódó videót megnézhetitek a divat.hu oldalunkon.


Szerző

donna.hu



Scroll to Top