Baconos töltöttfasírt

2009. 05. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók 4 főre: 12 szelet bacon szalonna, 50 dkg darálthús, 1 db zsemle, 2 db tojás, só, bors, köménymag, pirospaprika, hagyma, fokhagyma, 6 db főtt tojás.

A darálthúst, a zsemlét, a 2 tojást és a fűszereket összegyúrom. A 6 db főtt tojást keresztben kettévágom. Egy 12 lyukú muffin sütőt kibélelek a 12 szelet baconnal. Minden lukba teszek egy kevés fasírtot, egy fél tojást és újra fasírtot majd a lelógó bacont ráhajtom. 30 perc alatt készre sütöm.

Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Mezei Bettynek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top