Bajor többé nem Heti Hetes

2010. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bajor Imre nincs túl jó passzban, ezt még az is észrevehette a múlt vasárnapi Heti Hetes adásából, aki egyébként nem követi pályafutását. A színész alig szólalt meg, és amikor végre volt véleménye, akkor is csak összeszedetlen gondolatokat kaptunk egy megkeseredett szájból. Éppen ez az oka annak, hogy a műsor producere úgy döntött, nem tart igényt a Kicsihuszár szolgálataira, amíg rendet nem sikerül tennie az életében és a fejében egyaránt - olvasható az egyik bulvárlap internetes portálján.

A producer, Ónodi György elmondása szerint sok visszajelzést kapott a csatorna a nézőktől, hogy az egykor vígkedélyű humorista már nem a régi, így pihenni küldték, de remélik, minden rendbe jön körülötte, és ha így van, visszavárják. Nem tudni, hogy előzmény vagy következmény, de Bajor éppen a napokban adott egy nyilatkozatot, melyből kiderül, valami tényleg nincs rendben a lelkében. A sorozatos egészségügyi problémákkal és jelentős anyagi gondokkal küzködő színész az interjú alatt végig az elmúlásról beszélt. Hogy legszívesebben elmenekülne összeomlott életéből, az abból is jól látszik, hogy saját bevallása szerint utolsó vágya annyi, hogy egy karibi szigetre költözhessen, ahonnan soha sem kell visszatérnie. A halált is szinte megváltásként várja, az interjú tanúsága szerint már nem sokat jósol magának, maximum egy évet.

Kollégái, akik egyben nagyon jó barátai is, meglepve vették tudomásul, hogy Bajor már nem tagja a hetesfogatnak. Hajós András az ügy kapcsán arról beszélt, mennyire nehéz úgy szórakoztatni, ha közben belülről sír az ember, vagy magánéleti és más problémák súlya alatt görnyed. Hogy ki ül a problémákkal küzdő nevettető helyére, még nem tudni. Nagy valószínűséggel nem lesz állandó helyettese, az eddig is bevált módszer szerint mindig más ül majd a székében.

Update: A legfrissebb hírek szerint Bajor Imre kórházba került. "Imre kórházban van, ezért Hernádi Judit helyettesíti, és esetenként Sas József. Imrét rá kellett beszélni, hogy kezeltesse magát, mert a problémája orvosi jellegű. Nagyon sok minden jött össze az életében, fizikailag és pszichikailag is kimerült, és saját tapasztalatból mondhatom, minden ember eljut egyszer a mélypontra. Nekünk, a barátainak az a feladatunk, hogy segítsük talpra állítani." – nyilatkozta a Borsnak a Mikroszkóp Színpad igazgatója, Verebes István.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top