Katy Perry hasonmások Zsidrónál

2010. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A popsztár legnagyobb hazai rajongói közül néhányan kedvenc énekesnőjük jellegzetes pin-up stílusát ölthették magukra Zsidró Tamás mesterfodrász és Kovalik Natasa sminkmester jóvoltából.

A négy lányt abból a 30 fős csapatból választották ki, akik már elnyerték a lehetőséget arra, hogy Katy Perry legújabb, Firework című számának videoklipjében szerepeljenek. „A trend nem újkeletű, eredetileg a 30-as, 40-es évek amerikai vadászpilótái festettek ilyen lányokat gépeikre, számukra ők voltak a tökéletes nők. Ma újra népszerű, és Katy Perry ennek a stílusnak az egyik nagykövete. ” – mondta Zsidró Tamás, akitől bevallása szerint egyre több vendége kér pin-up frizurát. „A pin-up haj legtipikusabb eleme a frufru, valamint a hullámos, rugalmas  frizura.”

A lányok választhattak a különböző színű parókák közül, amikből a sztárfodrász különleges hajkoronát varázsolt. Ezután Kovalik Natasa sminkmester tökéletesítette tovább az összképet a stílushoz illő sminkkel. „Katy gyakran festi arcát vattacukor tónusú arcpirosítóval, ajkait pedig előszeretettel sminkeli mályva vagy bíbor színűre.”- magyarázta Kovalik Natasa és hozzáfűzte, hogy a „modern cukorkaszínű világ” jellemzői a hosszú szempillák és a tussal kihúzott szemek is.A négy szerencsés nyertes lány elmondta, hogy mindenképpen a sztárt idéző sminkkel és frizurával fognak elmenni az október elsejei Katy Perry koncertre!

Fotók: Avantgarde Group



Szerző

donna.hu



Scroll to Top