Bak szülött Skorpió aszcendenssel

2010. 01. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor nemcsak te magad akarsz teljes mértékben sikeres lenni, de azt szeretnéd, hogy egész családod, barátaid, ismerőseid is sikeressé váljanak. Ezért állandóan noszogatod őket, bőven jut energiád arra, hogy egyidejűleg foglalkozz mind a saját, mind a környezeted dolgaival. Családod engedi, sőt szereti is, hogy kézben tartod az ügyeiket.

Mindent tökéletesen csinálsz. Hihetetlenül keményen tudsz dolgozni, és nagyon büszke vagy az eredményeidre. Mindig a legjobb minőséget választod mindenből, azt remélve, hogy ez tartós lesz, és hosszú távon gazdaságos is.

Aktív elméd nagyon hatékonyan érvényesül a kommunikáció terén, telefonod szinte állandóan készenlétben van, minden levelet időben megválaszolsz.

Hatalmas életerőd a kemény munkát meg sem érzi, így bőven marad energiád szabadidős tevékenységekre is. A játékban is éppen olyan intenzíven veszel részt, mint a munkában.

Hűségedet és megbízhatóságodat nehéz kétségbe vonni.

A Skorpió jegyének tulajdonságai jellemzőek rád, amikor kimutatkozik heves vérmérsékleted, és csípős megjegyzéseiddel megsértesz másokat.

Sajnos szörnyen kegyetlen tudsz lenni azokhoz, akik csalódást okoztak neked, vagy esetleg hazudtak neked. Túlságosan intenzív érzelmeid elűzhetik partnereidet, hacsak nem vagy elég óvatos, e kitörések nagyon váratlanul érik azokat, akiket megtéveszt higgadt megjelenésed.

Könnyen előfordulhat, hogy kapcsolataid hirtelen érnek véget. Aki el szeretné nyerni a szívedet, először logikus eszeddel kell, hogy megmérkőzzön.

A Bak jegyének gyakorlatiassága, és az éles elméjű Skorpió nyugodttá, de félelmetes, tiszteletet parancsoló emberré varázsol téged, aki ellenállhatatlanul érzéki is.

2010-ben a Plútó a 3. házad felett tranzitál a Bak jegyében:

Szemügyre kellene venned, és meg kellene kérdőjelezned egyes meggyőződéseidet, gondolataidat, és másokkal való érintkezésed módját. Semmit se tévessz szem elől. Nyúlj le a mélybe. Fokozatos nagy változások mennek végbe életedben, és erre rásegíthetsz, ha figyelmes vagy és tudatos.

Utazásaid révén most új megvilágításba kerülhet személyiséged, gondolkodásmódod, és viselkedésed. Nem árt az óvatosság utazás közben, bár te semmiképpen nem sérülsz meg, a közlekedési eszköz, amin utazol viszont könnyen totálkárossá válhat.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top