Bak szülötte Ikrek aszcendenssel

2010. 01. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Bak jegyében születtél, de aszcendensed az Ikrek jegyében áll:

Éles eszed és logikus gondolkodásod van, ezt az Ikrek aszcendens adja neked, gyakorlatiasságodat a Bak jegyétől kapod.

A Bak jegye és az Ikrek jegye eléggé ellentétes egymással, nálad mégis egészen jól megférnek egymás mellett, hihetetlen kitartásod és szellemi rugalmasságod felülmúlhatatlan.

Sokkal keményebben dolgozol, mint általában mások, az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr felélénkíti bizalmatlan lelkedet.

Mindig azt mondod, amit gondolsz, de diplomatikusan, s áldozataid észre sem veszik, hogy néha sértegeted őket.

Nagyon szigorúnak látszol, ám belül hihetetlenül érzékeny vagy.

A Bak jegyében álló Napod azon fáradozik, hogyan szoktasson le az éjszakázásokról, a rendszertelenségről, és a szétszórtságról, Ikrek aszcendensed pedig segít a Nap jegyed jó képességeit olyan tervekben kamatoztatni, amelyek lelkesíteni fognak másokat.

Elfogulatlan tudsz lenni, abszolút megbízható, becsületes, és komoly. Ikrek jegyében álló aszcendensed azonban egy kicsit nyughatatlanná és tapintatlanná tehet, de ez segít téged közelebb kerülni az emberekhez.

Ugyancsak az aszcendensednek köszönhető, mely az Ikrek jegyében áll, flörtölgető, kacér hajlamod. Sajnos ez nem használ akkor, ha a szerelmi életedről van szó, miután elbizonytalanodsz, amikor választanod kellene, hogy kivel kösd össze az életedet.

Miután csak az aszcendensed van az Ikrek jegyében, ne is akarj több kapcsolatot fenntartani egy időben, mert ilyenkor a legkülönbözőbb komplikációk léphetnének fel.

Más Bak jegyűektől eltérően kitartásod hamarabb kezd lankadni, és gyorsabban is fáradsz el, ezért mindenképpen több alvásra van szükséged.

Képességeidet az üzleti életben vagy a bűnüldözésben – ahol esetleg a fizikai erődet is érvényesítheted – jól kamatoztathatod.

Ha nem tűztél ki magadnak túl magas célt, akár két hivatásod is lehetne egyszerre.

A Plútó a horoszkópodban a Bak jegyében áll, a 8. sorsterületen:

2010-ben vigyáznod kell arra, nehogy belekeveredj egy közös elszámolású vagy társasági pénzügyeletbe, akár biztosítással, vagy valamilyen adóval összefüggésben. Esetleg örökséghez is juthatsz. Mindenképpen próbálj meg vigyázni arra, hogy ne verd adósságba magad. Érdeklődésed a komolyabb dolgok felé fordulhat. Jobban érdekel majd az élet értelme, a halál, a halál utáni élet.

Azon kedves olvasók, akik nem tudják, hogy mi is az aszcendensük, bizalommal keressék fel Németh Ági asztrológusunkat a triamos@digikabel.hu e-mail címen, aki ingyen kiszámolja azt.

Valamint ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top