Hozzávalók: 3 darab banán, 1,5 csomag babapiskóta, rumaroma, baracklekvár, 3 csomag háztartási keksz. Krém: 1 l tej, 2 csomag vaníliás cukor, 8 evőkanál rétesliszt, 1 csomag vaníliás pudingpor, 8 evőkanál cukor, 40 dkg margarin. Csoki: 15 dkg ét tortabevonó csoki, 5 evőkanál olaj.
Elkészítés: A krémhez a réteslisztet, cukrot, pudingport, vaníliás cukrot szárazon összekeverjük, majd kevés tejjel csomómentesen kikeverjük, a többi tejet hozzáadjuk és jó sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a kikevert margarinnal összekeverjük. Egy tepsit /az enyém 38x25 cm-es/ lerakunk a keksz felével, megcsepegtetjük rumaromával. Rákenjük a krém felét, egy sor babapiskótát teszünk rá, megkenjük lekvárral. Rákarikázzuk a banánt, rákenjük a krém másik felét, rátesszük a maradék kekszet, és bevonjuk csokival. Másnapra puhul meg, és akkor lehet szeletelni. A krém rákenésénél vigyázni kell, ne csússzon szét a keksz, és a banán se csússzon le, ha nem magasfalú tepsiben készítjük.