Bátran elő a fürdőruhákkal!

2009. 06. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Slimline nevű fogyókúrát segítő komplex program, nem csupán egy fogyókúrás termék a sok közül. Ez nem egy kapszula, amit be kell kapni és megszabadulunk a súlyfeleslegünktől. Európában már százezer elégedett fogyni vágyó próbálta ki, éhezés nélkül!

A Slimline® másképpen működik, mint a hihetelen eredményekkel kecsegtető „csodapirulák”: nemcsak fogyaszt, hanem kiegészíti a fogyókúrát. De a méregtelenítő- tisztítókúráknak és a böjtöknek is hatásos kiegészítője. Miért van szükségünk rá? A fogyókúrától akkor várhatunk eredményt, ha megváltoztatjuk étrendünket, többet mozgunk és megváltozik a szénhidrát anyagcserénk is.

A csökkentett kalória-bevitel és ételmennyiség gyakran együtt jár azzal, hogy étkezésünk nem lesz változatos, elmegy a kedvünk az egésztől, és szervezetünk kifogy vitaminkészleteiből is. A Slimline®olyan étrend programmal segíti a nehéz fogyókúrás napokat, aminek betartásával nem válik „éhezőkúrává” a diétánk, nem érezzük úgy, hogy legszívesebben felfalnánk az egész hűtőt.

Sokan nem tudják, hogy a túlzásba vitt mozgás akár még ártalmas is lehet. Különösen intenzív terheléskor. Ártalmas akkor, ha nem biztosítjuk a szervezet számára szükséges vitaminokat. Pedig ezekből nem elég a szokásos mennyiség. A mozgás ugyanis fokozott oxidatív stresszel jár együtt. Ahogy a tűz oxigén jelenlétében lángol, úgy a szervezetünkben is egyfajta égési folyamat megy végbe. Az égési folyamat során szabad gyökök szabadulnak fel, amelyek hosszú távon betegségek kialakulásához vezetnek. Ezért a szabad gyökök megkötésére van szükség. Ebben a feladatban segítenek az antioxidáns vitaminok, mint a C és az E vitamin.

A SlimLine® másik hatása a anyagcsere háztartás kedvező befolyásolása. A készítmény olyan összetevői mint a HCA (garnicia cambogia kivonat), az inulin, a króm és L-karnitin, a normális anyagcserét támogatják. Ezen összetevők stimulálják a zsírszövetek anyagcseréjét, a segítenek a sejt normális energiaellátásában.

A Slimline® bevizsgált, ellenőrzött termék, nem tartalmaz semmilyen veszélyes anyagot, nem avatkozik be durván szerveztünk folyamataiba sem, csupán segít gondoskodni arról, hogy helyreállítsuk a megbillent egyensúlyt kilóinkat illetően.

A Slimline® kapszulák nem ígérnek hihetetlen mértékű fogyást, de ha betartjuk a programban előírt étrendet és elvégezzük az ajánlott tornagyakorlatokat, biztosak lehetünk benne, hogy fogyókúránk eredménnyel jár. Mi, a Donna szerkesztőségében kipróbáltuk, és valóban bevált. Mindannyian magabiztosabban és bátrabban bújunk idén fürdőruhába. (x)

Hogy Neked sem kelljen a szekrénybe rejtened idén a bikinidet, még nincs késő, hogy kipróbáld. Van veszteni valód? Csupán a felesleges kilók!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top