Boldog születésnapot kívánunk minden Bak jegyében született olvasónknak!

2009. 01. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kulcs szavad: óvatosság. Törekvő vagy, komoly, olyan ember, aki a kötelességének adja át magát, az élet néha nehéznek tűnik neked, de a végén győzöl. Habár nagyon fegyelmezett, felelősségteljes és gyakorlatias, néha elfogja az önsajnálat. Kitűnő képességed van az egyetértésre, és megérzed mások szándékait. Mások szemében sokszor túl komolynak látszol.

Megválogatod a barátaidat, de aki a bizalmadba tud férkőzni, hűséges és megbízható barát lesz. Nagyon szorgalmasan dolgozol, hogy minden célodat megvalósíthasd. Fontos számodra a becsület, akár másról akár önmagadról van szó.

Temperamentumod kissé melankolikus. Nehezen lehet kihozni a sodrodból. Ritkán haragszol, de ha valakinek sikerült felbosszantania, akkor nagyon nehéz téged megnyugtatni. Tudsz haragot tartani. Akaratod igen határozott. Kitartó vagy, kemény, és szívós, nagyon ritkán ingathat meg valaki vagy valami.

Becsvágyónak ismernek, törekvőnek, és bizony kicsit uralkodni vágyónak is. Mindig felfelé törekszel. Lehetsz akár stréber is, aki nem ismer mást, mint a munkát, a szolgálatot, az előreléptetést. Teljesen fel tudsz oldódni a hivatásodban. Magas szellemi képességeiddel a mélységre törekszel. A felületes dolgok nem érdekelnek, így a külsőségek sem, inkább a belső értékekre helyezed a hangsúlyt. Kitűnő a koncentráló képességed, ez csak akkor nem teljes, ha a születési horoszkópodban sok támadás éri a Bak jegyét, vagy a Szaturnusz rosszul áll.

A Bak jegyének minősége, Kardinális eleme a Föld. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, mely a célok és a hivatás házának is uralkodója. Komoly, reprezentatív, korrekt, kicsit tartózkodó ember vagy. Nem szeretsz sokat beszélni, ám adott szavadat mindig betartod. Lelkiismeretes jó barát vagy, és kitartasz a barátaid mellett. Mindig tanulni, fejlődni szeretnél. Nagyon mélyen tudsz szeretni, de ezt nem mutatod meg.

Jellemző rád a takarékosság, de mindig lebeg előtted valamilyen cél, amit meg szeretnél valósítani. Van olyan Bak szülött, aki képes akár negyven-ötven évig is várni a céljaira, de eléred azt amit akarsz, és azt meg is tudod tartani. Mindig úgy érzed, hogy nehéz a sorsod, de ha elérted a célodat, akkor beteljesedettnek látod az életedet.

Szorgalmas vagy, de másoktól ugyanezt várod el. Úgy érzed, hogy a sors nem ad neked semmit ingyen, és ez így is van, mindig kétszer annyit szeretnél dolgozni, mint más emberek. Sosem vagy lusta, bár néha lassúnak tűnsz. Makacs vagy, titoktartó, és nem szereted az indiszkréciót. Rendkívül jó a memóriád. Haragodat képes vagy elfojtani, és magadban tartani. Bizonyíték nélkül nem igazán hiszel el semmit.

Ha valami esetleg nem sikerülne neked elsőre, képes vagy akár hússzor is nekilátni. Rendszerint idősebb korodban éred el a célodat. Ekkorra már össze tudod gyűjteni a megérdemelt vagyont, és ha jól osztod be az idődet, akkor élvezni is tudod.

Praktikus ember vagy, aki nagyon ért, az üzlethez. Részedre a hivatás a legfontosabb. Legnehezebb dolgod a fiatalabb korodban van, és minél idősebb leszel, annál könnyedebben tudsz majd élni. Ekkorra szívósabb leszel, és sokkal többet bírsz, mint más ember. Egész életed alatt a foglalkozásodat tartod a legfontosabbnak, és ez öreg korodra is megmarad.

Becsvágyó vagy, de ez kívülről nem nagyon látszik rajtad. Csak az első hely felel meg neked. A pénz fontos szerepet játszik az életedben, ezért vigyáznod kell, nehogy fukarrá légy. Pénz nélkül nehezen éled az életedet.

Fontos szerepet játszik nálad az öregség gondolata. Sokszor egészen fiatalon foglalkoztat a kérdés, hogy mi lesz, ha öreg leszel? Ezért jó, ha időben vásárolsz házat, földet, mert a Szaturnusz, az uralkodó bolygód szereti ezt, és lehetővé is teszi számodra.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top