Boldog születésnapot kívánunk minden Nyilas jegyében született olvasónknak!

2009. 11. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hatalmas lelkesedés hajt, és meg vagy győződve arról, hogy egy napon biztosan valami nagy kegy, valami óriási öröm ér majd. Nagyon szeretsz utazni. Minden utadról való visszatéréskor megpróbálod a környezetedet rábeszélni arra, hogy váltsanak élet- és szemlélet módot.

A kezdeményező típushoz tartozol, és semmilyen kifogás nem tud eltántorítani attól, amiről szeretnéd a másikat meggyőzni. Nagyon szereted a természetet, és jól képzett természetgyógyász vagy. Egyik nap gabonakúrába kezdesz, holnap a keletkező pozitív energiákat hasznosítod, majd párodat megpróbálod rávenni arra, hogy iratkozzatok be egy jógatanfolyamra.

Bármiről el lehet veled beszélgetni. Nagyon jól tudod előadni utazásod élményeit, és csábítóan tudod bemutatni új életmódodat. Igazi idealista vagy, abban hiszel, hogy a boldogság csakis a külvilágban, csakis a jövőben, és csakis változásokon keresztül érhető el. Bármiről beszélsz, főleg, ami érdekel, arcod élénk, és csakúgy ragyogsz.

Veled minden megváltozhat, egyik pillanatról a másikra, ez eltart néhány napig, és újra visszatérsz a rendes kerékvágásba. Sokszor látszol elvarázsoltnak, de jó, ha a környezeted tudomásul veszi, hogy ez még nem jelenti azt, hogy bolond is vagy.

Mindig is izgattak, és izgatni is fognak az új elméletek, amely következtetéseken és eszmecseréken alapulnak. Mindig műveled magad. Olyan területekre is képes vagy belépni, ahová más be sem merné tenni a lábát.

Nemes lelkűséged példamutató. Ha a környezetedben bárkinek segítségre van szüksége, biztos lehet abban, hogy rád számíthat. A maximumot nyújtod, főleg annak, akit szeretsz. Segítesz a párodnak, a rokonaidnak terveik megvalósításában, és nagyon tudod ösztönözni azokat, akik szeretnének előre lépni.

Imádod a vidám életet, a nagy baráti és családi összejöveteleket, valamint a kirándulásokat. Éltetnek az esti közös virrasztások, a társas játék, a kártyaparti, a nevetés, a tánc, és a humor!

Imádsz sportolni, mindegy mi legyen az, csak mozoghass.

Ha akad olyan a környezetedben, aki esetleg nem tudja beosztani a szabad idejét, rád biztosan számíthat.

Kreatív karácsonyi ajándékötlet: készíttesd el szeretteid horoszkópját a Donna asztrológusával, Németh Ágival! Írj neki a triamos@beltav.hu email címre! 1000Ft/oldal. 

Ha csupán egy-két kérdésre szeretnél azonnali választ kapni, akkor hívd a őt a 06-90-189-185-ös emeltdíjas telefonszámon 350Ft/perc.

Ha nem ismered még az Ascendensed, írj Németh Áginak, a Donna asztrológusának, vagy a triamos@beltav.hu e-mail címen is ingyen megtudhatod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top