Hozzávalók: 4-5 db alma (nagyságától függ) liszt tojás dió cukor őrölt fahéj olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az almákat meghámozni és szeletekre vágni, majd mint a rántott hús készítésénél a szeleteket lisztbe, tojásba ( melybe egy kis liszt és cukor is kerül) majd a végén dióba forgatni, és kisütni.
Nagy lángon érdemes csinálni, hogy ne szívja meg magát olajjal, de vigyázni kell mert gyorsan megég a diós panír. Sütés után fahéjas cukorral megszórni. Nagyon finom. Jó étvágyat hozzá.
Köszönjük szépen Gál Tímeának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.