Cicciolina fia börtönben?

2010. 08. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A legendás pornószínésznő a Bors magazin állítása szerint kétségbeesve nyilatkozott nekik arról, hogy két hónappal ezelőtt névtelen bejelentésre kommandósok törték rájuk az ajtót az éjszaka közepén, majd kutyákkal átkutatták a házat, és végül a garázsban elrejtve találtak rá a tiltott szerekre.

Cicciolina meg van győződve róla, így fennhangon hirdeti is, hogy sem a drog birtoklása, sem terjesztése nem bizonyítható a fiára, mivel a garázsban összesen nyolcvan autó parkolt egyszerre. Szerinte csak azért gyanúsítják a fiát, mert egy sztár gyermekeként kénytelen a reflektorok kereszttüzében élni életét, és ez sokaknak szúrja a szemét.

 Cicciolina és jelenlegi párja, az olasz  ügyvéd, Luca.

Mivel Ludwig még kiskorú, így egyelőre nem igazi börtönben tölti napjait. Egy Róma közeli javítóintézetben tartják fogva, Cicco szerint szörnyű körülmények között, ami miatt fia mindennap sírva hívja fel, hogy valahogy segítsen rajta. A pornólegenda mindent meg is tesz annak érdekében, hogy a fiú minél hamarabb szabadlábra kerüljön, ám saját elmondása szerint ebben ügyvédjén kívül nem sok segítsége akad, mivel Ludwig apja, Jeff Koons megtagadta, hogy kapcsolatba lépjen velük és támogatást nyújtson a nehéz időkben. "Egy állat is többet törődik a gyerekével, mint az a senkiházi. A volt férjem annyira apa, mint amennyire én szűzlány vagyok."



Szerző

donna.hu



Scroll to Top