Csináld még, rossz fiú!

2010. 09. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Arra a kérdésre, hogy mi teszi a szexet jobbá, végtelen számú jó válasz létezik, a legtöbben mégis olyanokat mondanának, hogy az odafigyelés, a gyengédség, az egymás iránti érzelmek, a finom érintések.

Ez egy csomó megfoghatatlan fogalom, de mi van, ha én azt mondom: rám tényleg őrjítően hat, ha beszélnek hozzám, és ha én is beszélhetek közben. Erre sokan azt fogják gondolni, hogy na igen, a mocskos beszéd, az apró trágárságok olykor feldobják a szexet, de nem vagyunk pornószínészek, hogy állandóan azt kiabáljuk bele a másik fülébe: "EZ AZ! Csináld még, rossz fiú! Mélyebben!" Az olyan furcsán venné ki magát, sőt, akár kínos is lehet adott esetekben. Jogos.

Egy New York-i szexológus szerint azonban nem kell tovább aggódnunk. A szerelmeskedés közben elhangzó szavak, suttogjuk vagy üvöltsük bár őket, bizonyítottan serkentik szervezetünkben a dopamintermelést, amely nagy szerepet játszik a szexuális izgalom fokozásában. A beszéd egyaránt növeli a fizikai és érzelmi intenzitást.

Ez nagyon jól hangzik, de még mindig ott a kérdés: mit mondjon az ember, hogy ne tűnjön nevetségesnek, és ne lohassza le azonnal a másik vágyát. Erre is egy felmérésből kapunk választ. Egy rádió kérdezte meg hallgatóit, mi az, ami a legjobban lázba hozza őket. A férfiak részéről a legtöbb szavazat egyértelműen a "Jövök!" szóra érkezett, amire a szakértő megértően bólogatott. Természetes, mivel ebben az egyetlen szóban minden benne van: jól csinálod, ne hagyd abba, mindjárt elélvezek és ezt neked köszönhetem.

Egy férfit ez akkora büszkeséggel és izgalommal tölt el, ami azonnal a mennybe is repíti. De az eredmények szerint nyugodtan beszélhetünk arról is, hogy mennyire tetszik, mennyire élvezzük, amit a partnerünk éppen csinál a testünkkel. (Például: "Imádom, amikor így csókolgatod a nyakam.") Ez szintén örömet okoz a másiknak, hiszen ebből tudhatja, hogy jól csinálja, hogy öröm vele az együttlét, hogy élvezzük a kényeztetését.Persze a felmérés szokás szerint amerikai (lehetne brit is...), de ez ne tántorítson el senkit a szeretkezés közbeni beszéd gyakorlásától! Inkább mindenki írjon egy mondatot hozzászólásként!

Ti mit hallanátok és mit mondanátok szívesen az ágyban?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top