Swayze felesége sms-eket küld halott férjének

2010. 09. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lisa Niemi 15 évesen ismerte meg Patrick Swayze-t, huszas éveik elején pedig össze is házasodtak. A 34 évig tartó kötelék tinikorukban alakult ki köztük és végleg csak a halál tudta szétszakítani.

Voltak azonban nehéz időszakok, mondta el a talkshow-királynőnek Lisa. Mikor férje már hosszú ideje küzdött súlyos alkoholproblémákkal, a nő nem bírta tovább, elköltözött tőle. "Nem hittem, hogy túl fogja élni. Nem akartam végignézni, ahogy tönkreteszi magát." Egy évet töltöttek külön. Később, sok végtelen és keserves beszélgetés után sikerült rendezniük soraikat, így az álompár újra együtt töltötte mindennapjait.

Boldogságuk egészen addig tartott, míg Swayze-nél diagnosztizálták a hasnyálmirigy-rákot. Az orvosok azt mondták, három hónapja van hátra. "Zsibbasztó volt." - mondta Lisa. "Csak várod, hogy felébredj végre ebből a rémálomból, de nem történik semmi. Rettenetes." Minden szörnyűség ellenére a megtört nő azt mondja, egyetlen egyszer sírta el magát férje előtt. Könnyeit megtartotta legjobb barátnőjének, azt akarta, hogy férje semmiképp ne érezze kétségbeesését. Egymással sohasem beszéltek arról, hogy a színész haldoklik. "Túl pozitívan álltunk a helyzethez." Swayze legbelül hinni akart abban, hogy ha van Isten, majd segít rajta, de valójában nagyon is reálisan látta a helyzetét. Utolsó napjaiban már nem is érzékelte felesége jelenlétét.

A nő el sem hitte, mikor 2009 szeptember 14-én (épp egy éve) a férfi kilehelte utolsó lehelletét. Úgy érezte, és ezt a mai napig állítja, hogy Patrick nem ment el. Itt van vele most is. A talkshow-ban Lisa Niemi azt is elmondta, mikor először látta a Ghost-ot, azt mondta férjének, soha többé nem akarja megnézni. Szörnyű volt a történetbe képzelnie magát. Most mégis úgy érzi, mindez valóra válik. A sors furcsa fintora, hogy végül ő lett Molly (Demi Moore).

 A Ghost című filmben kedveséhez visszajáró szellemet alakított.

Állítólag még most, férje halála után egy évvel is gyakran küld neki sms-t, amiben csak annyi szerepel: szeretlek. Még életében is gyakran tett így, csak hogy biztosítsa sosem múló érzéseiről. Nem tudni, hogy a színészlegenda számát megkapta-e valaki, de Lisa állítja, az üzenetek mindig célba érnek.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top