Csipke és a 40-es évek divatja az aráknak is

2010. 01. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha most tervezed a ceremóniát, és még nem tudod pontosan milyen ruhát is szeretnél, a felhozatal olyannyira változatosra sikerült, hogy dönteni maga lesz a kínszenvedés. Egyik darab szebb lett, mint a másik.

A csipke idén nagy divattá nőtte ki magát a menyasszonyi ruhák terén. Olyannyira, hogy szinte minden modell egyik alap kiegészítője. Emellett a 40-es évek érzését idézi a legtöbb formamegoldás. Csípőig szűk fazon, hátul végig apró gombokkal.

Ruhaválasztás

Mivel a bérelt ruhát is már jóval az esküvő előtt fél évvel lefoglalják, érdemes végiggondolni a kölcsönzés végösszegét. Ugyebár, ilyenkor több százezreket is kifizethetünk, ami nem kis summa. Ha okosan gondolkodunk, és találunk olcsó szabót, akár saját magunknak is varrattathatunk egy modellt. Így örökre a miénk marad, ha pedig mégse akarjuk megtartani, akár el is adhatjuk.

Amennyiben saját menyasszonyi ruha mellett döntünk, az anyag kiválasztásánál kérjük ki szakember véleményét. Ugyanis, laikus a legkevésbé sem tudja melyik szövet jó a kiválasztott modell megvarrásához.

Noha ez a Te napod és bármit megtehetsz és viselhetsz, figyelj oda rá, hogy a ruhád ténylegesen jól is álljon rajtad. Arák ezrei beleszeretnek olyan darabokba, amik a képen jól mutatnak, de rajta már kevésbé. Így mindig kérjük ki több ember véleményét, leginkább édesanyánként. Valahogy Ők mindig ráéreznek az ilyenre.

Ha kiegészítőt keresünk, próbáljuk elfelejteni az olcsó bizsuk nyújtotta kínálatot. Rémes, mikor a menyasszony nyakában egy ilyen ékszer villog. A másik hiba az olyan kesztyű használata, ami leginkább a vietnámi papucsra hasonlít. Nem a 80-as években élünk, mondjuk nemet a kölcsönzős hölgynek, mikor ránk akarja tukmálni ezeket.

A koszorúslányoknál állandó hiba, hogy mindig megpróbálják őket ara klónnak öltöztetni. Abroncs a kukába való, még a menyasszony számára is!  Külön hangsúlyozzuk, hogy a koszorúslányok ruháját inkább vásároljuk meg. A kölcsönzés röhejesen drága, ugyan annyiért vehetünk már egy estélyit is, ami teljesen megfelel a célnak.

Ha Te most lennél feleség jelölt, melyik darabot választanád?

- Lukács Éva -

www.divat.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top