Hozzávalók: 1 grill csirke 1 konzerv gomba 1 cs metélő hagyma 1 szerecsendió só,bors,vegeta, fél zeller sárgarépa,zöldség A csirkét megmosom, majd egészben beleteszem egy nagyobb edénybe úgy, hogy a víz éppen ellepje, majd sózom, borsozom. Beleteszem a levelére szedett vegetát, a gombát a levével együtt beleöntöm, majd belereszelem a szerecsendiót, zellert, sárgarépát (sokat ne mert attól édes lesz a leves), zöldséget. A csirke tetejére pedig ráfektetem a hagymákat szálakra szedve és így szépen lassú tűzön hagyom főni. Közben pedig leszedem a tetejéről a habot. Egészen addig hagyom a tűzön amíg a hús lejön a csontról majd kiveszem a csirkét, és felszeletelem amit tálaláskor beleteszek a levesbe.
Levesbetétnek daragaluskát szoktam adni aminek a tésztájába vágok petrezselymet teszek, így nem csak finom de mutatós is lesz. Jó étvágyat !