Csirketorta

2008. 06. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók:

1 nagy csirkemell filé, 20 dkg trapista sajt, 2 tojás, 10 szelet bacon szalonna, 15 dkg gépsonka, kevés liszt. A csirkemellet szeletekre vágjuk és kicsit kiklopfoljuk. Ízlés szerint fűszerezzük.

Nem túl nagy, tűzálló tálat kikenünk margarinnal és a szalonnával kibéleljük a tál alját és oldalát. A tojásokat felverjük és először lisztbe, majd a tojásba megmártjuk a húst és egymás mellé rakjuk a tálba. Ezután rárakjuk a sonkát, majd megszórjuk reszelt sajttal. Ezt addig csináljuk, míg a hozzávalók el nem fogynak. Alufóliával betakarjuk és sütőben készre sütjük.

Amikor kész kiborítjuk a tálból és tetszés szerint szeleteljük.

Nagyon kiadós és laktató étel. És persze isteni finom!

Köszönjük szépen Varga Évának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top