Csodafegyver a cellulitisz ellen

2009. 06. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Az Adonia LegTone, egy csodálatos cellulitisz elleni krém, amely mindössze 9 perc alatt megszünteti a bőr csúnya göröngyösségét, már Magyarországon is elérhető.

Amerikában a szérumot „hatalmas áttörés”-ként üdvözölték, és „kilenc perces popsi feszesítő”-nek nevezték el.

 Jewel lebukott: egy újságíró lefényképezte egy Adonia LegTone táskával a kezében.

A 23.990 Ft vételárú krém az első, amely a növényi őssejtek regeneráló tulajdonságait használja fel arra, hogy újra életet leheljen a szunnyadó vagy meggyengült emberi bőr őssejtekbe, valamint az első gyógyszer- és fájdalommentes kezelés.

Ha a krémet naponta kétszer felviszik a bőrre, a növényi őssejtek segítenek felfrissíteni a cellulitisz kialakulásáért felelős őssejteket

Független amerikai laboratóriumokban elvégzett klinikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a krém kilenc perc alatt akár 47%-kal, egy hathetes időszak alatt pedig körülbelül 70%-kal csökkentette a cellulitisz mennyiségét.

Amerikában a piacra kerülést követően a termék hét napon belül elfogyott.

A narancsbőr – amely a 25 év feletti magyar nők 95%-ának okoz gondot a hasán, combján, csípőjén és a fenekén – azért alakul ki, mert a bőr őssejtjei meggyengülnek és szunnyadó állapotba kerülnek. A cellulitiszt nem a túlsúly okozza, hiszen a probléma a vékony nőket is érinti. Ez egy olyan átok, amely az egyébként karcsú és aranylábú hírességek életét is megkeseríti.

A klinikai kipróbálás – amelyet az AMA, egy New York Állam Egészségügyi Hivatala által elismert független szervezet laboratóriumaiban hajtottak végre – kimutatta, hogy a szer a láb elülső részén kialakult narancsbőr ellen is hat. 

A nők évente világszerte körülbelül 2 milliárd fontot költenek narancsbőr elleni krémekre és különféle kozmetikai kezelésekre – és ez az összeg évről évre nő.

A hírességek körében már nagy sikernek örvend az Adonia LegTone, ezt használja többek között Kathy Hilton Paris és Nicky Hilton édesanyja, a háromszoros Grammy díjas, világszerte híres énekesnő, Jewel is, és még sorolhatnánk.

És a jó hír hölgyeim, a szérum végre Magyarországon is elérhető a www.legtone.hu oldalon! Egy flakon kb. 105 alkalomra elegendő.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top