Csokis ostya

2009. 09. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 kocka margarin 20 dkg porcukor 2 egész tojás 4 evőkanál kakaó 1 csomag mazsola 2 csomag vanília puding 1 csomag ostyalap

A vajat, porcukrot, tojást, kakaót gőz fölött 5 percig főzzük. A tűzről levéve a mazsolát a pudingot belekeverjük és  az ostyát beletördeljük.

Alufóliával kibélelt  őzgerincformába nyomkodjuk,  pár óráig hűtjük, majd lehet szeletelni.

Egészségetekre!   Köszönjük szépen Nagy Erikának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top