Divatozzunk!

2009. 02. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Donna üzemeltetői februártól két új oldallal lepik meg a divatrajongókat. A fashion.hu és a divat.hu oldalakon mindent megtalálhatsz, ami divat. Hasznos tanácsokat olvashatsz a saját stílusod megtalálásához, a különböző alkalmakra a megfelelő öltözék kiválasztásához. Megtanít sminkelni és frizurát készíteni, hogy hogyan követheted okosan a divatot. A különböző üzletek választékának bemutatásával segít abban, hogy a hatalmas választékban el tudj igazodni.

Az oldalak célja, hogy teljes képet nyújtsanak a hazai és nemzetközi divatszakmáról, segítséget nyújtsanak divatkérdésekben. Hasznos lehet azok számára is, akik jártasak a divat világában, és azoknak is, akik csak most ismerkednek vele, akik saját stílusukat keresik, szeretnének eligazítást kapni az irányzatok tengerében, vagy csak egyszerűen szeretik a ruhákat, és fontos számukra, mibe bújnak reggelente.

A portálok a következő hetekben további funkciókkal bővülnek. Mindkét oldalon elérhető lesz egy lista az összes divatház és ügynökség adataival, olvashatók lesznek információk az ismert modellekről, de megismerkedhetnek az érdeklődők fotósokkal és stylistokkal is.

A divat.hu elsősorban közismertebb, általánosabb márkákkal foglalkozik, melyek szélesebb kör számára elérhetők, míg a fashion.hu kizárólag luxustermékekkel foglalkozik, a minőségi, prémium márkákat veszi górcső alá. A főszerkesztő Dunai Anita,  ismert stylist, akinek közel húszévnyi tapasztalata garantálja az oldalak szakmai színvonalát.

A két új oldal egyediségét az adja, hogy - a Donnához hasonlóan - interaktívak, közösségi portálok. Minden egyes regisztráló kap egy virtuális gardróbszekrényt, amelybe beválogathatja a kedvenc ruháit, sőt egymásnak is küldhetnek a tagok ruhákat és mindenféle kiegészítőket a folyamatosan frissülő katalógusból.

Kedves divatrajongó! Látogasd meg a divat.hu és a fashion.hu oldalakat és merülj el a divat világában!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top