Donna születésnap!

2009. 03. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Nagyon örülünk annak, hogy e röpke év alatt közel 170 ezren lettünk. És különösen jó érzés az, hogy a legtöbben naponta látogatjátok az oldalt, írtok nekünk és egymásnak, olvassátok a cikkeket, véleményeket, hozzászólásokat, szavaztok egymásra.

A statisztikák szerint, az aktivitásotokkal az on-line női magazinok sorában a legnépszerűbb oldal lett a Donna az elmúlt évben, vagyis itt nálunk töltik a legtöbb időt az olvasók.

Egyre több levelet kapunk tőletek, amelyből az is kiderül, hogy komoly barátságok születtek nálunk, és találkoztok egymással a Donna oldalain kívül, személyesen is. Ez a mai virtuális kapcsolatok világában igen ritka... és bár a Donna nem társkereső, hanem társasági oldal, néhány szerelem is szövődött a "segítségünkkel".

Büszkék vagyunk rátok, amiért legtöbb esetben a nevetekkel együtt vállaljátok a véleményeteket.  Szeretnénk, ha a megszólalás lehetőségét ezután is ilyen aktívan kihasználnátok. Így továbbra is várjuk ötleteiteket, történeteiteket, véleményeteket, kritikátokat. A Donna csapat azon lesz a következő évben is, hogy még színesebbé, érdekesebbé tegye ezt a családias hangulatú „találkozóhelyet”, ahol minden nő tudja, mit akar.

Isten éltesse mindannyiunkat!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top