Dunahullám

2009. 12. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók (-): 1 Rama 25 dkg porcukor 4 tojás 30 dkg liszt 4 evőkanál tej 1 sütőpor 1 kanál kakaó meggy Krémhez: 1 csomag eper ízű puding 3 dl tej 25 dkg Rama 20 dkg porcukor Tetejére: tortabevonó

1 Ramát, 25 dkg porcukrot, 4 tojást habosra keverünk, hozzáadunk 30 dkg lisztet, 4 evőkanál tejet, 1 sütőport és jól kikeverjük. A felébe 1 kanál kakaót rakunk. A tepsit kizsírozzuk vagy sütő margarinozzuk, kilisztezzük és alulra a sárga, felülre a barna tésztából teszünk, majd megszórjuk meggyel és megsütjük. Krém: 1 csomag eper ízű pudingot 3 dl tejjel sűrűre főzünk. 25 dkg Ramát kikeverünk 20 dkg porcukorral. A kettőt összeadjuk, egy kis meggylevet önthetünk hozzá. A tészta tetejére rakjuk, és csokimázzal leöntjük

Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top