Égjen a zsír!

2009. 07. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Body Fire egy olyan speciális zsírégető, amely testhőmérséklet emelésével fogyaszt. Tehát nem feltétlenül kell edzeni az eredményért. Persze, nem árt. .. De hogyan is működik? A Body Fire termogenikus és lipotropikus összetevők különleges kombinációja, amely hatékonyan és gyorsan lebontja a zsírszöveteket, és gátolja az újabbak képződését. (A termogén zsírégetők alapja, hogy  fokozzák anyagcserénket, így több kalóriát és zsírt égetünk el adott idő alatt, mint nélkülük tennénk, akár pihenés közben is. A lipotropikus hatóanyagok pedig elősegítik a máj zsírsav kibocsátását, amit energiává égetünk el, így biztosítva a zsírok lebontását.) A Body fire fő összetevői: kapszaicin, sinefrin, koffein és bioperin. Tartalmaz ezeken kívül fekete bors kivonatot, cayenne bors és bitter orange kivonatot is. Mindezek stimulálják a szervezet hőtermelő folyamatait, aktiválják az anyagcserét, segítik a zsírégetést és hatékonyabbá eredményesebbé teszik az edzésmunkát és a fogyókúrát. Emellett javítják a szervezet ellenálló képességét a fizikális és mentális megterheléssel szemben.

Body Fire hatása akár néhány héten belül érzékelhető: látványosan csökken a zsírszövet mennyisége, karcsúbbak és feszesebbek leszünk. Tökéletes táplálékkiegészítő azok számára, akik nem tudnak megszabadulni a makacs zsírszövetektől, vagy éppen nem tudják távol tartani nehezen leadott kilóikat, és a ajánlott sportolók számára, hogy izomzatuk láthatósága javuljon.

A fogyókúrák árnyoldalai közismertek: az éhezéssel leadott kilók általában visszatérnek, néha éppen olyan gyorsan, mint ahogy leadtuk őket. Ennek oka, hogy a szervezet anyagcseréje gyorsan alkalmazkodik a szűkített kalóriaprogramhoz, és egyre kisebb mennyiségekkel is elboldogul. Az Activlab Slim Max 3 megelőzi ezt a jo-jo effektusnak nevezett bosszantó „jelenséget” és gondoskodik arról, hogy nehezen leadott kilóink ne kússzanak vissza ránk.

A fogyókúrás diéták alapja, hogy kevesebbet eszünk, ezáltal azonban kevesebb tápláló anyagot juttatunk a szervezetünkbe. Annak érdekében, hogy testünk megfelelően működjön ezalatt a nehéz időszak alatt, az Activlab Slim Max 3-hoz C-vitamint és krómot adtunk, melyek ugyancsak segítik a zsír energiává alakulását, és energiát adnak a diéta napjaiban is.

A Slim max 3 szedése során ismeretlenek azok a pillanatok, amikor úgy érezzük, nem bírjuk tovább a koplalást, és legszívesebben felfalnánk egy egész cukrászdát. Ugyanis a króm – természetes ásványi anyagként – csökkenti éhségérzetünket, ezáltal biztosak lehetünk abban, hogy a küzdelmünk egy vékonyabb, csinosabb testért, sikeres lesz.

A Slim max 3 három fő összetevője – a kitozán, a króm, és a lecitin – segítenek felvenni a harcot a túlsúly ellen, gyorsítva a zsírsejtek anyagcseréjét. A diéta befejezése után is szabályozza a testsúlyunkat. (A habos sütemény-költeményekért és az éjszakai szalonnapartikért viszont az Activlab Slim Max 3 sem vállal felelősséget!)

Csupán két-két kapszula egy órával a reggeli és az ebéd előtt, és az Activlab Slim Max 3 táplálékkiegészítő garantált fogyást ígér azon hölgyeknek, akik fogyni szeretnének, vagy a sikeres fogyás után meg akarják tartani vékony, csinos alakjukat.

Rendeld meg webshopunkban a Body Fire és a Slim max 3-at, hogy örökre elbúcsúzz a kilóktól!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top