Angyalok léteznek?

2009. 07. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Véletlen egy olyan nem létező fogalom, amit az Angyalok találtak ki az emberi életeken zongorázott játékaikra!"

És itt van az újabb kérdés! Meghalljuk-e egyáltalán hogy merre is terelnek bennünket, ha meghalljuk, elfogadjuk-e, hiszünk-e Bennük, vagy hiszünk-e Nekik? Ezt mindenki maga eldöntheti, hisz ha arra a híres „szabad akaratra” gondolok, akkor azt kell hogy higgyem, én dönthetem el hogy merre is menjek. De valljuk be magunknak őszintén, nem egyszer kértük valakinek vagy éppen valaminek a segítségét egy adott nehéz pillanatban! Akkor mégis csak hisszük, hogy léteznek, sőt szükségünk van rájuk. 

Többen azt mondják, az angyalok is bennünk laknak, de akkor mi a helyzet a kisördögökkel, akik pajkos játékaikkal folyton megkísértenek bennünket? Rájuk is szükség van? Mindenképp! Hiszen a lelki egyensúly nem tűri el, hogy csak a túlzott jóság éljen bennünk, hisz ahhoz, hogy az életünket élményekben gazdagon néha éppen csintalankodva már-már rosszalkodva tehetjük még érdekesebbé! De hogy véletlenül se essünk át a ló túloldalára ott vannak az angyalaink akik halkan suttogják fülünkben a helyes irányt!

Vajon Benned megvan az angyalok és a kisördögök között dúló folyamatos csatározás egyensúlya? Ha felvállalod Önmagad, akkor melyik van túlsúlyban? Az angyali jóság vagy a ördögi csintalanság? Az is lehet hogy ez nap, nap után változik Benned, hol az egyik hol a másik tör elő.

„Minden ördögben ott lakozik az angyal, a látszólagos konfliktusok ellenében, végtelen szimbiózisban. Hisszük, hogy minden ember egyszeri és megismételhetetlen teremtménye a világmindenségnek, személyisége teszi mássá, különbözteti meg egyiket a másiktól saját egyéni stílusát hordozva.

Ki vagy Te valójában? Egy szenvedélyes és törvényen kívüli ördögfajzat, vagy egy gyengéd és biztonságot sugárzó angyali teremtés? A választás a Tied, mi csak eszközt adunk a kezedbe, hogy megmutasd magad a világnak. Express yourself, be saint-n-sinner!”

Fiatalos, státusz kollekció azok számára, akik szeretnek játszani és meg merik mutatni, kik is ők valójában. Az ötlet, amelyből a kollekció született, lehetővé teszi, hogy eláruljunk magunkról valami személyeset az angyali és ördögi szimbólumokon keresztül. A koncepció alapja a felvállalt jeleken keresztül személyiségünket sugározó angyali vagy ördögi tulajdonságaink megtestesítése.

Egy ajándék, mely csintalanságot vagy éppen jóságot jelképez, egy kihívó ékszer, túl a branden és a divaton.

Egy ékszer azok számára, akik a tárgyon túl a szimbolikus jelentést is felvállalják, büszkén viselik azt, mely saját személyiségükre enged betekintés a külvilág számára.

Válassz angyalaid közül! Yezalel, örömöt hozó! Jeliel, szerelmet adó! Hayiel, védelmet adó! Poyel, szerencsét hozó! Umabel, barátságokat kötő!

Válassz kisördögeid közül! Ramiras: hatalomra vágyó Luxer: bujaságra csábító! Jorder: torkosságra kísértő! Helior: hiúsággal hivalkodó! Trestan: öntörvényűségre gerjesztő!

A választás a Tied, mi csak eszközt adunk a kezedbe, hogy megmutasd magad a világnak.

www.tinati.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top