Egy férfi, gyerekkel a parkban

2009. 09. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nő azonnal felméri, hogy tartózkodnak-e vele azonos neműek a férfi közelében. Ez után körbenézve úgy dönt, hogy leül egy közeli padra, amiről észrevétlenül figyelheti az eseményeket. Vár. Megállapítja, hogy a férfi nem csak gyermekbarát, de képes is gondoskodni a babáról, hiszen nincs szüksége még egy személyre a gyermek ellátásához. Tehát, ha vele élne, és lenne egy közös gyerekük, akkor nyugodtan egyedül hagyhatná őket otthon, amíg elmegy vásárolni vagy éppen fodrászhoz, és nem kellene azért aggódnia, hogy amire hazaér, minden a feje tetejére áll.

A gyermek szemmel láthatóan jól érzi magát. A leskelődés leplezése érdekében a nő hirtelen előkapja a noteszét, kicsúsztatja belőle a golyóstollát, majd úgy csinál, mintha elgondolkozna azon, hogy milyen teendői lesznek, és újra a férfi irányába néz. A gyermek hosszabb idő múltán is jól érzi magát. Ebből megállapítja, hogy a férfi szórakoztató, hiszen egy ilye kis lény figyelmét lekötni, a világ legbonyolultabb dolgai közé tartozik. Aztán arra gondol, hogy ha a férfi erre is képes, akkor biztosan ő sem unatkozna mellette. Gyorsan elő is veszi a mobiltelefonját, és ír egy üzenetet a barátnőjének, hogy egy kicsit késni fog.

Aztán feláll a padról, és az órájára tekint, mintha várna valakit, aki nem érkezett meg időre. Lassan a férfi közelébe kezd sétálni. Meg akarja közelebbről is nézni, hogy van-e a férfi kezén karikagyűrű. Ha lenne, akkor a férfi feleségét egy mázlistának gondolná, és gyorsan sietne a barátnőjéhez, hogy elmesélje, hogy mennyire szeretne már egy normális férfit találni, aki még nem foglalt. De mivel nincs a kezén gyűrű, egyéb lehetőségeket vesz figyelembe.

Azt, hogy talán nincs is barátnője, hiszen biztosan elkísérte volna őket ide. Talán volt egy felesége, akivel született egy közös gyerekük, de azóta elváltak. Biztosan az asszony hibájából mentek külön, mert ez a pasi túl kedvesnek tűik neki ahhoz, hogy ártson egy nőnek. Amíg ezen morfondírozik, feltűnik neki, hogy milyen erős a férfi a testfelépítése, és hogy van benne valami, ami teljesen beindítja. Ekkor úgy látja, hogy a gyermek el fogja dobni a cumiját.

A férfi gyanítja, hogy a nő már a darázzsal való találkozása óta őt figyeli. De jól érzi magát az unokaöccsével, akit elhozott egy kis sétára a parkba, hogy a szülei addig egy kicsit foglalkozhassanak egymással. Látja, ahogy a nő előveszi a noteszét és a golyóstollát, de mégsem ír le semmit, csak a telefonját babrálja, miközben buzgón mosolyog. Aztán ide-oda kóvályog, mintha nem lenne teljesen normális. A férfi sajnálja, hogy a nőnél nem stimmel valami, mert ettől függetlenül igen vonzónak találja. Úgy dönt, hogy odaadja az unokaöccsének azt a cumit, amit rendszerint eldobál. Ha a nő tényleg figyeli őket, biztosan azonnal felveszi majd az elhajított csecsemőcsitítót, és aztán csak kiderül, hogy mit akar.

A nő a cumi eldobásának pillanatában a cumi után szökken. Ekkor átfut az agyán, hogy eléggé feltűnő lehet a hirtelen reakciója, szóval, ha a férfi egy kicsit sem gyengeelméjű, ki fogja szúrni, hogy figyelte őket. A férfi számára valóban be is bizonyosodik, hogy a nő nem véletlenül kódorgott a közelükben. De azt még homály fedi, hogy van-e erre elfogadható magyarázata.

A nő továbbra is úgy tesz, mintha nem lenne egyértelmű, hogy mit keres a közelben. Megkérdi, hogy lemossa-e a cumit a közeli ivókútnál. A férfi elfogadja a segítséget a vonzó nőtől, és hátulról is jobban szemügyre veszi. A nő visszaérkezik a megtisztított cumival, és elkezd beszélgetni a férfival, miközben mindenre választ kap, amire akar. A férfi számára pedig kiderül, hogy mégis minden rendben van a nővel, akivel éppen telefonszámot cserél. Később egymás címét is megtudják. A darázs közben leszállva egy virágra, örömmel nyugtázza, hogy még egy bibét be fognak porozni.

Képek forrása: flickr.com



Szerző

donna.hu



Scroll to Top