Egy márka, amely a színekről és mintákról szól

2010. 12. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Custo Barcelona spanyol márka ezekkel a divattervezőkkel ellentétben a színekkel és mintákkal próbálja magára felhívni a figyelmet. Követve az aktuális trendeket, hordható darabokat készítenek – többé-kevésbé elérhető áron.

A Custo Barcelona színpalettája határtalan, ami igazán csábító lehet a színes egyéniségek számára. Viszonylag egyszerű felsőket bolondítanak meg a szivárvány összes színével, ami lehetővé tette, hogy beékelődjön a köztudatba.

Egy egyszerű pólón vagy tunikán épp olyan jól mutatnak a különböző színek, mint egy hosszabb fazonú ruhán.

Első ránézésre ezek a darabok úgy tűnhetnek, hogy már-már sok - a butikok neves márkái közül mégis kivirít s vonzza a tekinteteket. Ez azért is jó, mert aki még nem ismeri a márkát, minden bizonnyal ki fogja szúrni a boltban, hiszen ezek mellett a darabok mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

És lehet, ha kiveszünk a színforgatagból egyet, kicsit majd megdöbbenünk: fazonban ugyanis nem kínál túl sok extrát a márka: pólók, tunikák és pulóverek. Szinte mindegyik hétköznapi darab, viszont ezekkel a színekkel mégsem leszünk szürke egyéniségek.

Aki nem szereti a túl sok mintát, az is tud válogatni az egyszerűbb, ám annál élénkebb színű darabok közül.

Mintha a gyermekkort akarná felidézni nekünk - így természetesen a gyerekekről sem feledkezett meg a divatház, számukra is készít divatos, ám annál aranyosabb darabokat.

S így már a férfiak sem maradhattak ki - kicsit szolidabban, mégis Custo Barcelonásan.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top