Egy zenével teli különleges éjszaka (x)

2009. 11. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Havasi Balázs, a zseniális magyar zongoraművész most november 29-én különleges Guinnes-rekordot szeretne felállítani az ön szeme láttára a budapesti Zeneakadémián.

 

A világon egyedülálló show műsort állított össze, melyben 80 klasszikus zenész, 40 tagú kórus, 12 szólista a világ minden pontjáról, egy rock dobos és ősi japán thttp://www.dramacrazy.net/taiwanese-drama/easy-fortune-happy-life/easy-fortune-happy-life-episode-4/aiko dobok segítik, hogy megszólaltathassa azt a grandiózus művet, melyet 25 év tanulmányaira alapozva, most a világ minden zenei hangzását egybe forrasztva elhozott a hazai közönségnek.

 

Havasi Balázs a Symphonic Red Concert Show-val szeretné elérni, hogy hazájában egy különleges rekordot állíthasson fel. Május 17-én már Dubaiban egy sikeres „főpróbát” tartott a művész, ahol 400 meghívott VIP vendég állva tapsolta Havasi Balázsék koncertjét, melyből akkor ízelítőt kaphattak csupán.

$$v166652$$

Ám most Ön olyan szerencsés helyzetben van, hogy az első és egyetlen koncertre jegyet válthat még most, hogy részese lehessen egy igazán nem mindennapi magyar zongorista rekord kísérletének, mely a Guinness Világ Rekordok szövetségének ellenőrzése alatt fog lezajlani.

 

Ha szeretne ott lenni egy életre szóló zenei élményen, és részesévé válni egy magyar rekordnak, akkor ne hagyja ki a lehetőséget és vegye meg jegyét még most! Mivel a jegyek egyre inkább fogynak, így ajánlatos minél hamarabb megszerezni a saját jegyeinket, amiben mi is szeretnénk segíteni a felhasználóinknak. IDE kattintva, máris hozzájuthat a jegyhez, mely egy különleges zenei éjszaka kapuit nyitja majd meg!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top