Elindult a karacsony.hu!

2008. 11. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Úgy véltük nem lenne elegendő, ha csupán a Donna oldalán indítanánk egy mellékletet, amely a karácsonnyal foglalkozik, hiszen annyi mindent lehet és kell elmondani erről a nagyszerű ünnepről!

Azt szeretnénk, ha új oldalunkkal segíteni tudnánk mindenkinek a karácsonyi készülődésben, hogy ne csupán az ünnepek árnyékos oldalát lássuk. Mert valljuk be, sokunk számára a karácsony inkább rémálom és nem magasztos ünnep: ajándékokat kell vásárolni, miközben a pénztárcánk meglehetősen lapos, és persze a fejünk is kóvályog attól, hogy kinek mi lenne a legmegfelelőbb ajándék. Ezért a karacsony.hu-n létrehoztunk egy ajándékkeresőt, amely reményeink szerint megkönnyíti a választást kicsiknek, nagyoknak, férfiaknak, nőknek egyaránt. De leírunk olyan tippeket is, hogyan tud bárki odahaza egy kis kézügyességgel ajándékot készíteni.

A háziasszonyok különösen megszenvedik a december hónapot: nekik kell mindent elkészíteniük, feldíszíteniük a lakást, ínycsiklandozó ételeket tenni az asztalra, verseket, énekeket tanulni a gyerekekkel… Igyekszünk sok praktikus tanácsot adni, hogyan lehet könnyedén szép ünnepet varázsolni: hogyan készíthetünk fadíszeket, adventi koszorút és kalendáriumot, csomagolópapírt, stb.  És persze sok receptet is közlünk, hogy mindenki válogathasson kedvére! A Teendő rovatban hétről hétre közöljük, hogy milyen elvégzendő feladatok vannak az adott napokon, így ha valaki időben elkezdi a felkészülést, akkor december 24-én már csak ünnepelnie kell majd.

De a felkészülés ne legyen szürke, komor munka! Egy ünnep akkor szép igazán, ha jókedvvel, játékosan és izgalommal eltelve várjuk. Éppen ezért megismertetjük olvasóinkkal mindazt, amit a karácsonyról tudni érdemes, írunk történeti érdekességekről és mai valóságról is. Közben, akinek kedve van, hallgathatja a Karácsony rádiót, hiszen a karácsonyi zenék fokozzák a várakozást és a hangulatot!

S ne feledjük: a karácsony az ajándékokról is szól! Éppen ezért minden regisztrált tagnak van külön kis karácsonyfája, és lehet egymásnak virtuális ajándékokat küldeni, amelyek a fa alatt gyűlnek, gyülekeznek…

A karacsony.hu oldal hasonlóan működik, mint a Donna, lehet regisztrálni – bár vendégként is be lehet lépni az oldalra –, és az adatlap kitöltése után lehet egymással levelezni, fórumozni és magazint olvasni.

Gyere te is, legyél tagja a karacsony.hu oldalnak! Oszd meg velünk gondolataidat, verseidet és receptjeidet, beszélgess másokkal, készüljetek együtt – készüljünk együtt! – az év végi ünnepekre! S mivel külön oldalt szántunk a karácsonynak, ezért a Donna.hu oldalán kevesebbet fogunk foglalkozni az ünneppel, ezért kérünk, hogy ha ebben a témában szeretnél nekünk írni, akkor egyenesen az info@karacsony.hu címre írjál!

Elérhetőség: karacsony.hu

Reméljük, új oldalunk is elnyeri majd tetszésedet:

A Donna csapata

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top