ELIZABETH HOTEL**** „A minőség szerelmeseinek”

2008. 11. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A szálloda jelenleg 48 elegánsan berendezett szobával rendelkezik, melyeket standard, superior és deluxe kategóriákba soroltak. Legnagyobb alapterületű az Elizabeth lakosztály, mely hatalmas ablakai közvetlenül a várra néznek.
Minden szobában található: telefon, minibár, szobaszéf, LCD televízió, egyénileg szabályozható valamint központi klíma, deluxe kategóriában és az Elizabeth lakosztályban hifi vagy dvd berendezés. A szobákban és a közösségi helyiségekben vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre. A szállodához zárt parkoló is tartozik.
A kulináris élvezeteket az Almásy Étterem és Bár biztosítja, melyek ablakából és teraszáról a vár csodálatos látványát élvezhetik a vendégek. Az étlap más nemzetek konyháit, a magyar tradicionális ételekkel ötvözi, figyelembe véve a reformkonyha követelményeit. Az étteremben kéthetente vacsorával egybekötött műsoros estek kerülnek megrendezésre.

A test és lélek ápolását a Tündérkert Wellness Centrum szolgálja. A szállóvendégek mindent térítésmentesen használhatnak, hiszen ezek a szolgáltatások beletartoznak a szobaárba: az úszómedence, az álló- és fekvő hidromasszázs, a jacuzzi, a finn szauna, az aroma- és gőzkabin. Ha ennyivel nem éri be, 15 féle masszázsszolgáltatásból választhat; a próbát kezdje a svéd masszázzsal, majd a mézes kényeztetőn keresztül jusson el a lávakövesig. Szervezete bizonyára hálás lesz érte.

Lelke pedig hálás lesz azért, mert engedett a csábításnak, és kikapcsolódhatott Gyulán, az Alföld gyönyörű történelmi és kulturális kisvárosában, valamint felfrissülhetett az Elizabeth Hotelben, ahol minden Önről szól! Elizabeth Hotel**** Gyula, Vár u. 1. Tel: 66/560-240 e-mail: info@elizabeth-hotel.hu www.elizabeth-hotel.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top