Első lemezes

2009. 05. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

16 évesen egy évet az Amerikai Egyesült Államokban töltött, ahol gimibe járt, valamint egy 90 tagú kórus tagja volt. Ez az egy év arra is nagyon jó volt, hogy az USA-ban létező rengeteg, számára addig ismeretlen zenei műfajt felfedezze.

2002-ben megalakult a Neo Tones együttes, amelynek Noémi Virág volt az egyik énekese. 2002 és 2007 között két sikeres albumot készítettek el és rengeteg élő fellépést vállaltak országszerte.

Első korongján 11 sokszínű és változatos dal kapott helyet. A populáris, fülbemászó dallamvilág közérthető, a nagyközönség által is könnyen befogadható szövegekkel párosul. A dalok stílusában elsősorban a slágeres, pop elemek dominálnak, azonban soft rock, r'n'b és soul stílusjegyek is színesítik a szerzeményeket.

– Ez a lemez rólam szól, az én érzéseimről és azokról az emberekről, akik körülvesznek. A dalokban a szerelemről, barátokról, családról, lázadásról és a boldogságról szóló gondolataimat fogalmaztam meg. Szerintem ezek a kérdések nem csak engem, hanem általában a 20-as éveikben járó fiatalokat is foglalkoztatják – vallja Noémi Virág a lemezről és persze magáról.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top