Emma Watson mégis színésznő marad

2011. 01. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bármi is van a háttérben, ami miatt a színésznő megváltoztatta a jövőre vonatkozó terveit, egy biztos, a regényadaptáció izgalmasnak ígérkezik, amennyiben nem csinálnak belőle tipikus hollywoodi hatásvadászatot.

A történet eredetileg Stephen Chbosky tollából származik, aki 1999-ben írta meg The Perks of Being a Wallflower című levélregényét. A tinikről, de nemcsak tiniknek szóló drámai mű rendkívül nagy sikert aratott Amerikában, 1999-ben publikálták, ám még 2009-ben is akkora igény mutatkozott rá a felmérések szerint, hogy tavaly tárgyalni kezdtek a megfilmesítésről. A fiatal színésznő, Emma beleegyezett, hogy szerepet vállal a filmben, de ekkor még nem volt megoldva sem a finanszírozás, sem pedig a kivitelezés kérdése, így a tárgyalások abbamaradtak. Most azonban a Hufftington Post értesülései szerint a probléma megoldódni látszik. A Summit Entertainment (Twilight-trilógia) vette meg magának a produkciót.

 

A történet a 90-es években játszódik és egy elsőéves tiniről szól, aki maga meséli el élete megpróbáltatásait, egy idegen embernek címzett levelek formájában. Az általa leírt sztorik a legkülönbözőbb témákat ölelik fel, mint drogok, függőség, erőszak, szexualitás és homoszexualitás, valamint a kamaszkor számtalan problémás területe.

A hírek szerint már a főszereplő is megvan, Emma pedig a legjobb barátnőt alakítja majd a történetben. A Harry Potter sztárjának ezzel együtt már meglehetősen zsúfolt éve lesz, rengeteg promóciós munka vár még rá a legutolsó Harry Potter epizód kapcsán, közben egyetemre jár, és a pletyka szerint a fent említetten kívül még egy második filmszerep ügyében is tárgyal, melyben magát Marilyn Monroe-t alakíthatná.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top