Enciklopédia férfiakról

2009. 05. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Talán senkinek nem mondok újat azzal, hogy a férfi hódításnak fontos eszköze, hogy az illető jól föl legyen szerelve szerszámilag. Nem mintha ez nekünk nőknek számítana oly nagyon, de a hímneműek többsége, valahogy lúzernek érzi magát , ha e tekintetben hiányosságai vannak, ami pedig férfiúi kisugárzásukra igencsak rányomja bélyegét. Ez pedig már nekünk nőknek sem jön be igazán.

● Dicsekvő kamaszoktól sokszor hallani olyat, hogy nemi szervük a harminc cm-t is eléri merevedési állapotban. Bár az eddig lejegyzett legnagyobb péniszméret a maga 29 cm-ével megközelíti a tinik által elképzelt álomértéket, egy átlagos férfi péniszmérete 8,5 cm ernyedt állapotban, amit erekcióval legjobb esetben is csak 13-18 cm-re lehet feltornázni. Ilyenkor valaki ráébreszthetné őket, hogy halló uraim, akkor sajnálattal kell közölnöm önökkel, hogy csak egy tehén tud megfelelő kielégülést szerezni önöknek, de az is elképzelhető, hogy csak egy bálna...! És akkor talán végre leállnának...

● A merev hímvessző kerülete 10-15 cm, ami 3,2-4,8-es átmérőt jelent. A legkisebb felnőtt férfi  pénisze 1,6 cm-es volt. A legnagyobb pénisszel rendelkező állat a kék bálna, orbitális hímtagjának hossza 3,4 m.

● Szex szempontjából a férfiak kedvenc évszaka ellentétben a nőkkel nem a romantikus tavasz, hanem az ősz. Ilyenkor vannak a leggyakrabban ihletett állapotban. Napszak szempontjából a kora reggelt preferálják – talán a reggeli erekció miatt.

● Szexuális tevékenységüket sok mozgással a cigaretta és az alkohol mellőzésével, a tenger gyümölcseinek és teljes kiőrlésű gabonáknak a fogyasztásával fokozni képesek. Egy férfinek átlagosan naponta tizenegyszer van erekciója, ebből kilenc az éjszaka folyamán következik be. Két erekció között legalább két percnek el kell telnie, de a legtöbb férfinél egy két órának is.

● Egy ejakuláció hozzávetőleges mennyisége egy-két teáskanál. Az átlag férfi ejakulációinak száma 7200 egy egész életre kivetítve, amelyből körülbelül 2000 az önkielégítések számát jelöli.  Az önkielégítést bevallottan végzők aránya 60%. Az ejakulátum teljes mennyisége egy élet alatt a 60 litert is eléri. Csak az összehasonlítás végett, ehhez képest egy teli fürdőkád víz, 120 liter. A spermiumok kilövellési sebessége 45 km/h. Egy teáskanálnyi ondó tápértéke 7 kalória, egy Tic-Tac-ban 2 kalória van. Ízét elsősorban a férfi étrendje határozza meg, például az alkáli fémeket tartalmazó ételek, a hal és a sovány húsok halszerű ízt kölcsönöznek neki, a tejtermékektől inkább kellemetlennek mondható. Állítólag a legrosszabb a spárga után.

● A férfiak körülbelül 16,9 éves korukban veszítik el a szüzességüket. Pontos idejét nagy mértékben a gének határozzák meg. A nők szexuális életüket átlagosan 17,4 éves korban kezdik meg. Egy 20-59 év közötti férfinak átlagosan 7 szexuális partnerrel van dolga élete során, míg egy hasonló korú nőnek néggyel.

● A férfiak mintegy 75%-a éri el minden egyes szexuális együttlét során az orgazmust. A nők esetében ez csak 29%-ról mondható el.  A negyvenes korosztályban lévő férfiak 5%-a, a 65 év felettiek 15-25%-a szenved valamilyen mértékű erekciózavartól. Tíz házasemberből egy általában egyedül, párjától külön alszik. A legtöbb gyermeket nemzett férfi egy az 1700-as években élt marokkói császár, 342 lányt és 525 fiút nemzett. Ezt a teljesítményt mi nők meg sem tudjuk közelíteni, nálunk hét hármasiker és négy négyesiker terhességével, egy 69 gyermeket szült 18. századi orosz asszony a tartja a rekordot.

Kapcsolódó cikkek:

$$2505$$

$$2280$$

$$2517$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top