És ha azt mondom: plusz 4 centi? (x)

2010. 07. 12.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
A 4 centiméter plusz elsőre nem mindig tűnik soknak, pedig akár sok is múlhat rajta. Például a lelki békéd, a szabadidőd egy része, a jó hangulatod. Miért? Mert 4 centi plusz még inkább leveheti a mosogatás terhét a válladról. Biztos te is álltál már a mosogatógép előtt úgy, hogy azt gondoltad, de jó lenne, ha a nagy pizzás tányér és a 10 literes fazék is beférne, és mehetnék már a dolgomra, nem kellene a mosogatással foglalkozni. Emiatt ne fájjon többé a fejed! Felejtsd el a külön mosogatást, és az óriás edények tisztítását is bízd a legújabb Electrolux mosogatógépre, melynek XXL-es pakoló terébe szinte minden méretű és formájú edény belefér.
A RealLife® mosogatógépek belső tere 4 centiméterrel magasabb, ami 10 literrel nagyobb hasznos belső teret jelent, változatlan külső méret mellett. Így kényelmesen elfér a lábos és a pizzás tányér, akár egymás mellett is. Ráadásul bárhogy bepakolhatod az edényeket, mert a bolygó szórókarról érkező vízsugár minden rejtett sarokba elér, és makulátlan tisztaságot hagy maga után. Nincs több tepsi vakargatás, lábos sikálás, hogy a mosogatás után rajta maradt ételmaradékokat eltüntesd. Dobj be mindent a gépbe, te pedig menj és töltsd azzal a szabadidődet, amivel igazán szeretnéd. Hiszen kinek nem akad fontosabb és szórakoztatóbb programja, mint a mosogatás? Az új mosogatógép ráadásul gondolkodik is. Kapcsold be az automata programot, és a készülék kiszámolja, hogy mennyi és milyen hőmérsékletű vízre, illetve mennyi időre lesz szüksége a szennyes edények tisztításához. Ha pedig a program végez, akkor a gép automatikusan kikapcsol, és nem fogyasztja feleslegesen az energiát.
Miért töltenéd az idődet azzal, amit rábízhatsz a gépekre? Élvezd az életet és hagyd, hogy intelligens háztartási készülékeid levegyék válladról a terheket. Inkább gondolkozz azon, hogy hol jönne még jól plusz 4 centi? www.markabolt.hu


Szerző

donna.hu



Scroll to Top