Esküvő a Gerbeaud Házban

2008. 12. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Gerbeaud Ház elegáns aranyozott, művészi stukkókkal díszített, intarziabetétes faburkolattal borított Dísztermei, vagy az üvegtetővel fedett történelmi belső udvaron kialakított Átrium terem tökéletes helyszínei mind az esküvői ceremóniának, mind az azt követő koktél partinak vagy díszvacsorának.

Ha meghitt hangulatú ceremóniát szeretnénk, ahol minden csak a vőlegényről és a menyasszonyról  szól, akkor a Gerbeaud család egykori lakosztályából kialakított első emeleti Dísztermek méltó helyszínül szolgálnak mindehhez. Nem kell aggódni, ha késik a családtagok, barátok közül valaki, akinek számunkra fontos a jelenléte, itt nem kell sietni, megvárja őt a legfontosabb pillanat. Anyakönyvvezetőt találni egy külső helyszínhez, gyakran nehéz, a Gerbeaud-ban erre sem lesz gondunk, mint ahogy a zenére, a hangosításra és a gyertya ceremónia kellékeire sem kell időt fordítanunk.

Ha tanácstalanok vagyunk a menüsor és az italok összeállítását illetően, a Gerbeaud Ház tapasztalt kollégái már az előkészületektől segítségünkre lesznek. Az ünnepi napnak fontos állomása a díszvacsora. A násznép vendégül látásakor dönthetünk koktél fogadás mellett, amikor hideg és meleg falatkákkal, rágcsálnivalókkal, desszert ízelítőkkel kínáljuk a velünk ünneplőket.

Ha elegánsabb vacsoráról álmodunk az esküvőnk napján, az örök klasszikus: a szépen terített asztal, a fehér porcelán és a csillogó evőeszközök, a gyertyák és a virágok az asztalon, a szépen megírt menükártya, az elegánsan tálalt ételek, figyelmes személyzet, diszkrét háttérzene tökéletes összhangot nyújt. Választhatunk hagyományos klasszikus, vagy magyaros menüt, de ha úgy érezzük, hogy a vendégeink igényeit, ízlésvilágát nehéz összeegyeztetni egyetlen menü keretein belül, akár büfé választékkal is bővíthetjük a kínálatot.

Az esküvői dísztorta természetesen a mestercukrászok munkája, és a Gerbeaud Ház ajándéka.

Napjainkban egyre nagyobb divat apró exkluzív  ajándékokkal kedveskedni a násznépnek. A Gerbeaudban erre is van lehetőség: pici díszdobozos bonbonok sokaságából válogathatunk.

A dekoráció a ceremóniára és a vacsorára, a zenekar, a műsor és a fotós szervezését is nyugodt szívvel  Gerbeaud Ház kollégáira bízhatjuk. Több száz megrendezett esküvővel a tarsolyukban, biztosan nem okoznak majd csalódást. Ha régi vágyunk limuzinnal érkezni a nagy eseményre, ők örömmel segítenek a megrendelésben, és ha szükséges, szállást is foglalnak az ifjú párnak és  vendégeiknek.

Egy biztos: ezen a fontos napon a Gerbeaud Ház figyelmes és jól felkészült személyzete mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a násznép és a házasodó pár is jól érezzék magukat, és a nagy nap kellemes emlékeit még sokáig emlegessék.

Kapcsolódó anyagok:

$$1829$$

$$1881$$

$$1959$$

www.gerbeaud.hu 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top