Fals dallamok a furulyán

2008. 05. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nők nagy részének, sajnálatos módon, fogalma sincs róla, hogyan elégítse ki partnerét a szájával. Persze, nem az ő hibájuk, hiszen ha nem kapnak visszajelzést a partnertől, maguktól nehéz kitalálni. A partner pedig, hogy meg ne sértse az érzéseiket, és hogy ne kerüljön szexzárlat alá, inkább nem szól, hogy ne így, hanem amúgy. Ebből fakadnak a kínos percek, amikor valaki lelkesen, odaadással teszi, de vajmi kevés hatással. A felszabadult, őszinte kommunikáció az alapja az egésznek, merjünk beszélni róla. Nincs általános útmutató, mindenki a saját vérmérséklete, gusztusa szerint csinálja, de néhány alapszabály azért megszívlelendő.

Fogazás nincs. Kevés olyan sokkélmény érhet egy férfit, mint amikor duzzadt hímtagján végigszánt egy fogsor. Hosszú időre elveheti a kedvét bárminemű hancúrtól. A férfi nemi szerv érzékeny része a vége, azaz a makk (nevezhetjük máshogy is, én így fogom). A nyelében alig akad érzékeny pont, annak cirógatása, izgatása ugyan kellemes, de sok gyakorlati értéke nincs. A herezacskók szintén érzékeny zóna, bár nem mindenkinek van hozzá gusztusa szájjal, kézzel való gyengéd morzsolgatása kifejezetten kellemes élményt nyújt.

Nem kell kapkodni, hacsak nem valami lebukásgyanús helyen vagyunk, adjuk meg a módját.

Finoman bánjunk a szerszámmal, ne rángassuk, érzékeny dolog. Szemkontaktus erősen javasolt. Kevés dolog izgat fel annyira egy férfit, mint amikor azt látja, hogy a partnere épp a szájával szerez neki örömet, és közben mélyen a szemébe néz.

Kézimunka javasolt. Figyeljünk a ritmusra, ha a kéz és a száj folyton zavarja, akadályozza egymást, épp ellenkező hatást érünk el vele.

Az orgazmushoz vezető út alapvetően a makk izgatásán keresztül vezet. A súrlódás folyamán alakul ki a kéjérzet. Tehát ha szájunkkal alig érintve a szerszámot nyammogunk rajta, azzal nehézkesen fogunk célt érni. Hogy közkeletű hasonlattal éljek, gondoljunk a fagyira. Finoman, vagy erősebben, puha ajkakkal. Nem fölötte, rajta. Nem a nyelet, a makkot.

Természetes, hogy közben levegőt kell venni, elfárad az ember, elzsibbadnak az ajkai, pihenésképp kézzel, dörgölőzéssel, kreatív kis szöszmötöléssel tovább fokozhatjuk partnerünk örömét.

Élvezéskor szabadfogású a dolog, nem kötelező lenyelni, vagy szétkenni bármely testrészen, az élet nem pornófilm (kivétel, ha jól csináljuk) próbáljuk ki ezt is, azt is, majd kialakul. Mindenkinek megvan a maga kedvenc módja, csak ki kell szedni belőle. A legfontosabb szabály, hogy csak akkor, ha mindenkinek jól esik. Elég egyszer vállalni egy mosdatlan partnerrel ahhoz, hogy egy életre megutáljuk az egészet – nemtől függetlenül.

És természetesen az egésznek az alapja a kölcsönösség.

Sok nő is arról panaszkodik, hogy partnere szájjal, kézzel, neadjisten nemi szervvel is csak nehézkesen tudja kielégíteni. Ha valamit rosszul csinálunk, szólni kell, különben soha az életben nem jövünk rá, hogy a csiklót rossz oldalról simogatjuk, és számtalan örömtől fosztjuk meg magunkat egy életen át.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top