Fél órás lángos

2009. 03. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 liter liszt, 3 pohár kefir, 1 dkg élesztő, 1 sütőpor, csipet só.

 

Az egyik pohár kefirben keverd el az élesztőt, ezután tedd bele az összes hozzávalót egy tálba és keverd össze alaposan, gyúrd át egy kicsit. Lisztezett deszkán nyújtsd ki és szaggasd ki. Nem kell keleszteni. Rögtön lehet sütni forró, bőséges olajban.

Feltétnek bármi tehető a tetejére. Isteni finom és egyszerű. Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Ákos Mariannak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top