Luxus testnek és léleknek

2009. 03. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A La Praire márkanév persze feltételezi a magas minőséget, ám fontos, hogy a helyszín, a szakemberek felkészültsége, és a kezelések eredménye is. Nos, lenyűgöző! Pihe-puha takarókba és vastag törölközőbe burkolt testem egy csendes, félhomályban úszó, illatozó helyiségbe navigálják. A helyszín csodás, amolyan nyugalom szigete – érzem, ahogyan szétborzolt idegrendszerem lassan lekúszik alfába. Mint azt megtudom – minden kezelés nyugtató masszázzsal kezdődik – még pedig azért, hogy a test és lélek egyaránt ellazuljon, ezáltal befogadóbbá váljon a kiválasztott kezelés jótékony hatásaira.

Egyedi La Praire technikával (többféle masszázs és ősi akupresszúra ötvözésével) masszíroznak.  Már-már kiszállok elhasznált testemből, hogy a masszázs végeztével majd egy  újban foglaljak helyet… Eztán következik a választott arckezelés, amelyek mindegyike személyre szabott:

Caviar feszesítő kezelés Feszesít, javítja a bőr tónusát: kaviár gyöngyökkel, szemkörnyék masszázzsal, kétfázisú Caviar Mask-al, másfél órát kényeztetnek.

A Swiss Cellular egy bőröregedés gátló kezelés. Bőrmegújító hatású, kisimítja a finom vonalakat és ráncokat, összehúzza a kitágult pórusokat.

Sejtszinten hidratáló kezelés, amely bőrszabályzó is egyben, száraz és normál-száraz bőrre ajánlott. Ez a leglátványosabb kezelések egyike. Energizálja a fáradt és elhasznált bőrt. A kezelés után azonnali különbség mutatkozik.

Tengeri kezelés a bőr fiatalságának megőrzéséért, amely hidratáló, bőröregedés gátló és pazarul kényeztető egyórás komplex kezelés, tengeri hatóanyagokkal.

A Caviar intenzív „eye-lift” kezelés egy rendkívül intenzív feszesítő és hidratáló kényeztetés az arc legérzékenyebb részére, a szem környékére.

Bátran állítom, hogy a kezelések mindegyike azonnal látható eredményt produkál, valamint olyan szakemberek végzik ezeket olyan helyszínen, ami legmesszebb menőkig megérdemli a luxus kategória besorolást! És még egy jó hír: láttam itt férfi pácienseket is! Jó tudni, hogy a teremtés koronája már nem süllyed el szégyenében, ha ilyen karbantartó és fiatalító kezelésekre vetemedik. Sőt!  No és persze aki saját magától nem sajnálja ezt a luxust, nyilván a partnerétől sem…



Szerző

donna.hu



Scroll to Top