Fogamzásgátló, amit a pasid is bírni fog

2010. 11. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Biztos nem csak a barátnőidnek, de neked is feltűnt, hogy a tavaly még nyápic pasik idén valahogy sokkal jobb fejek. Hogy az egyik legjobb fej már a Te pasid? Gratulálunk! Ne feledd azonban, egymás felfedezése nem csak izgalmas kaland, de komoly felelősséggel is jár, hiszen óvatlanságotok számos kellemetlenség forrása is lehet.

Gyengéd együttléteitek során ugyanis jobb esetben egy-egy óvszer is előkerül a farzsebből, ám az okosabb lányok tudják, hogy a fogamzásgátlás sokkal fontosabb dolog annál, semmint hogy azt kizárólag a pasikra bízzák.

Készülj fel inkább Te is időben a nagy napra! Válassz Te is a korodhoz illő fogamzásgátlót! Válaszd Te is a fiatal nők számára ma elérhető legkényelmesebb és egyben leghatékonyabb módszert, a gondosan megválasztott fogamzásgátló tablettát. És hogy mit tud ma egy korszerű, alacsony hormontartalmú fogamzásgátló tabletta? Mindenekelőtt megelőzi a nem kívánt terhességet. Azt mondod, hogy ezt már mindegyik tudja? Igaz, de nem mindegy, hogy a megbízható fogamzásgátláson kívül mit tudnak még! A legkorszerűbb Bayer Schering Pharma fogamzásgátló tabletták nem csak maximálisan megbízhatóak, de rendkívül alacsony hormontartalmúak is, ezért nem viselik meg feleslegesen a szervezeted.

Régebben a nők súlyfeleslegre panaszkodtak a tablettaszedés során. A különböző fejlesztéseknek köszönhetően azonban ma már léteznek olyan tabletták is, melyek rendszeres szedése mellett a szervezeted nem tart vissza vizet, ezért nem érzed magad puffadtnak és extra kilókkal sem gyarapodsz. Nem semmi, ugye?

További jótékony hatása e készítményeknek, hogy rendszeressé és kiszámíthatóvá teszik a ciklusodat. Nincs többé körömrágás, hogy mikor jön meg végre, a jól megválasztott tabletta pontosítja a menetrendet. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a hormonjaid megregulázása a hajad és a bőröd szépségére is jótékony hatással lehet.

Hogy mi újság az óvszerrel? Az természetesen továbbra is a fiúk dolga (persze jó ha mindig akad egy a táskádban), és kifejezetten hatékony a különböző nemi úton terjedő betegségek (pl. az AIDS) megelőzése terén is, ám ezzel együtt ha megbízhatóságról van szó, a kezdők számára egy korszerű alacsony hormontartalmú tabletta ma szinte verhetetlen.

Vigyáz a súlyodra, megszépíti a bőrödet, javítja a hangulatodat és nyugodtan átadhatod magad az együttlétek örömeinek. A hozzád illő, korszerű, Bayer Schering Pharma fogamzásgátló tabletták kiválasztásához kérd Te is a nőgyógyászod segítségét!

www.fokuszbanano.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top