Fogyjon éhségérzet nélkül!

2010. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kisebb-nagyobb súlyfölösleg pedig nemcsak esztétikailag jelent hátrányt, hanem életünket is napi szinten veszélyezteti. Azok, akik mindennapjaikat jelentős (már 10-15kg) súlytöbblettel élik, azt kockáztatják, hogy életüket akár 10-20 évvel rövidítik meg. Pedig nem kellene mást tenni, mint lemondani néhány ételről, illetve csökkenteni az adagokat. Ám könnyű mondani, megtenni már jóval nehezebb.

A kifogások általában egymást érik, ha azt kell megmagyarázni, miért is nem megy a fogyás, az egészséges táplálkozás, mozgásban gazdag életmód. Ám mindent csak elkezdeni nehéz. Ehhez pedig most az Obesimed® orvostechnikai eszköz segítségével egy nagy lökést kaphatunk.

Ha Ön eddig olyan fogyást segítő szereket használt, melyeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet kivont a forgalomból és most egy új készítményt keres, vagy csak szeretne valamit, ami megkönnyíti a fogyást, akkor az Obesimed® az Ön választása!

Mi is az Obesimed®?

Az Obesimed® egy olyan természetes hatóanyagot tartalmazó kapszula, mely vízzel érintkezve a gyomorban felszívja a folyadékot, és egy hosszantartó telítettségérzetet biztosít. Az Obesimed® viszkózus gélállománya csökkenti a gyomrot elhagyó táplálék sebességét. Elősegíti a jóllakottság érzését, ezáltal megelőzhető az extrém túlsúly kialakulása, és egy másfajta táplálkozási szokás alakul ki. Az eszköz ezen kívül csökkenti a koleszterinszintet, és segít megszüntetni a székrekedést. Az Obesimed® aktív hatóanyaga természetes rost, amelyet a szervezet nem vesz fel és nem emészt meg. Az Obesimed® IIa. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz.

Hogyan segít a fogyókúrában az Obesimed®?

Az étkezések előtt bevett kapszula elősegíti a fogyókúra kezdeti időszakában, hogy tényleg csak a szükséges ételmennyiséget vegyük magunkhoz, és közben szervezetünket fokozatosan rászoktassuk a kisebb adagok bevitelére. A legtöbb fogyókúra csapdája, hogy abban a pillanatban, ahogy befejezzük a diétát, visszatérünk a régi szokásokhoz, és ezzel minden addigi erőfeszítésünket is tönkretesszük. Ezzel szemben az Obesimed® egy életmódváltáshoz segíti hozzá a felhasználókat, akik a termék segítségével könnyebben lehetnek túl a fogyókúra kezdeti nehézségein.

Kiknek ajánlott az Obesimed®?

Minden olyan túlsúlyos személynek, aki saját akaratából nem képes egy önmegtartóztató életmódváltásra.

Az Obesimed® csodaszer

Nem. Ha a túlsúlyos alany nem tart be egy egészséges diétát, és nem építi be a mozgást a mindennapi életébe, akkor az Obesimed® sem lesz képes a várt eredményeket produkálni. Ám a diéta és mozgás együttes alkalmazásával látványosan segíti elő a fogyást azzal, hogy telítettségérzetet okoz a gyomorban.

Orvos írja fel?

Az Obesimed® recept nélkül kapható orvostechnikai eszköz, így bármely patikában, drogériában és gyógytermékeket árusító üzletben elérhető.

Az Obesimed® hivatalos online forgalmazója a Naturlab.hu.

Jó tudni:

Terhesség vagy szoptatás ideje alatt a fogyás nem javasolt, mivel a zsírszövetből káros anyagok juthatnak a gyermek szervezetébe. Mivel a terméknek vércukorszint csökkentő hatása van, ezért más gyógyszerekkel való kombinált használata előtt kérje ki orvosa vagy gyógyszerésze véleményét!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top