Hozzávalók:
3 dl paradicsomlé 1dl olaj 1 zacskó sütőpor 1 citrom reszelt héja és leve 30 dkg cukor 30 dkg liszt
A hozzávalókat jól elkeverjük és úgy sütjük, mint a piskótát. Ha mézes ízű süteményt szeretnénk kapni, adhatunk hozzá fahéjat ízlés szerint, vagy bolondíthatjuk még 1 kávéskanál őrölt gyömbérrel esetleg 1 kávéskanál őrölt szerecsendióval is. Tetejét meghinthetjük porcukorral.
Ez egy régi recept a régi szegény világból, de látjátok, a kevésből is lehet finomat készíteni.
Remélem, ízleni fog.
Köszönjük szépen Fári Babettnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mail címre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.