A férjem szeretői

2010. 03. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Két szerető sem semmi, de a háttérben lapul még több tucat! Aztán fény derül egy eltitkolt gyerekre, néhány anyagi támogatásra és a feleség vegyes érzéseire.

Bridget Asher A férjem szeretői című könyve igazi keserédes sztori helyenként csípős humorral, helyenként könnyeket fakasztó drámával és olyan események feszegetésével, amik egy kicsit más szemszögből mutatják be a megcsalás filozófiáját.

Artie Shoreman, a sorozatfélrelépő férj haldoklik. Bár Lucy, a feleség szíve összetörve hever, mégis hajlandó visszamenni hozzá és ápolni, igaz lelke mélyén bosszúra szomjazik. A szerelem, a megbántottság és a bosszúvágy érdekes egyvelege kavarog benne és hol egyik, hol másik kerül előtérbe. Aztán mikor pár üveg bor kellő bátorsággal ruházza fel ahhoz, hogy ne egyedül vállalja a haldokló férj körüli teendőket, sorra hívja a szeretőket, hogy a halálos ágy mellett műszakot vállaljanak. Ezzel aztán fenekestől felfordul minden, hiszen a házukba beköltözik Eleanor és Elspa, akikkel életközösséget vállal még Lucy édesanyja is, illetve a kutyája Virsli, aki intim méreteiből adódóan szuszpenzor viselésére kényszerül.

A könyv által bepillantást nyerhetünk a „Tanácstalan Férfiak/Nők Generációjának” életébe, illetve nyomon követhetjük Lucy próbálkozásait, hogy az elmúlásból valami maradandót alkosson. Vajon sikerül neki? Nincs egyszerű dolga, hiszen Artiban egyszerre van jelen a jó és a rossz is: a szerelem élteti és nem tud megálljt parancsolni a szívének.

Az elengedésről, a szoros kötelékekről, az erős baráti és családi kapcsolatokról kapunk egy olyan képet, melyen keresztül a könyv végére talán a gyász igazi arcát is megismerhetjük…

A kötet 25% kedvezménnyel megvásárolható a Kelly kiadó webáruházában ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top