Boldog Születésnapot a Kosnak!

2010. 03. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Kos jegyében születtél:Akkor nem esik nehezedre bármikor, bármilyen ügyben intézkedned. Tettrekész vagy ugyanakkor harcra kész is, gyors, dinamikus, és tele vagy lelkesedéssel. Nem problémázol azon, ha vezető szerepet kell betöltened, és miután nagyon ügyes vagy, vállalkozóként is jól megállod majd a helyed.

Nem szereted, ha mások osztják be idődet vagy munkádat, ez a te dolgod. Nem igazán érdekelnek mások problémái, de ritkán haragszol meg valakire. Nyitott vagy a világra, komoly önbizalmad van, mások nem látják, amikor elégedetlen vagy önmagaddal. A gondolkodásod céltudatos, a figyelmed kifelé, a világ irányába fordul, az érzelmi életed befolyásolhatja, fokozhatja vagy korlátozhatja az értelmi tevékenységedet. Hihetetlen gyors a felfogásod. Gondolkodásodban, cselekvésedben önálló vagy. Beszédedben határozottan kijelentesz, kész tényeket közölsz. Megállapításaid találók. Hajlasz rá, hogy gúnyosan fogalmazd meg mondandódat, intellektusod éles, ezért ítéleteid határozottak, reakcióid gyorsak. Ha a horoszkópod egyéb bolygói is a gyors, tüzes, lendületes oldalt erősítik, előfordulhat véleményednek gyors változtatása, állhatatlanság és elhamarkodott ítélkezés is.

Álmodozó vagy, jó betekintésed van a dolgokba, és mindenben első akarsz lenni. Könnyen fejezed ki magad és kiválóan rögtönzöl. Néha saját mentális képességedet úgy használod, hogy túlzottan éles, sőt néha epés megjegyzéseid lehetnek. Ösztönös vagy és hirtelen, hajlamos a meglepetésszerű fordulatokra és álláspontok változtatására. Ez a beállítottság nem igazán megfelelő a folytonos mentális erőfeszítésekre, emiatt fejlesztened kell a türelmedet és el kell érned, hogy ne idegesítsenek a késedelmek. Szellemes vagy, leleményes és gyorsan felfogod a dolgokat, tele vagy eredeti ötletekkel. Néha túlzottan önfejű, vagy túlságosan egocentrikus a viselkedésed. Hajlamos vagy arra is, hogy a világot úgy lásd, ahogyan te szeretnéd, és nem olyannak, mint amilyen a valóságban. Ha a horoszkópodban több bolygó is  fix jegyben áll, bolygód segíteni fog neked abban, hogy mindig mindenben megtaláld az egyensúlyt. Mágnesesen vonzó vagy, az ideák embere, képes vagy gyorsan gondolkodni. Mivel természetednél fogva nyílt vagy, és tele lelkesedéssel, kiválóan feltalálod magadat minden társadalmi helyzetben.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top