Fokhagymás-krémsajtos mártásban forgatott szűzérmék

2008. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A húst csíkokra vágjuk, majd felforrosított olajon megpirítjuk, s addig pároljuk, míg megpuhul. Közben sózni, borsozni kell.

Amíg a hús párolódik elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjunk, végül beletörjük a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet.

Rizzsel, vagy sültkrumplival tálaljuk.

A petrezselymet tálaláskor szórjuk a húsra, vagy még előtte keverjük a mártásba.

Kapcsolódó fórum:

$$f1646$$

$$f26$$

$$f864$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top