Narancsos csirke

2008. 03. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A pácot készítsük el először: keverjük össze a narancslevet, a reszelt narancshéjat, a mustárt, a reszelt szerecsendiót és a curryport egy lapos üveg- vagy kerámiatálban. Ízlés szerint fűszerezzük frissen őrölt fekete borssal. Pácoljuk benne 1-2 órán át a csirkemellfiléket.

Tegyük át a csirkeszeleteket egy kevés páccal együtt egy sütőtálba, és toljuk 180 fokra előmelegített sütőbe. Addig süssük, amíg a csirke megpuhul.

Öntsük a megmaradt páclevet egy lábasba, és adjuk hozzá a vízzel elkevert kukoricalisztet. Közepes lángon addig főzzük, amíg besűrűsödik. Kanalazzuk a sült csirkére, és tálaljuk.

Kapcsolódó fórum:

$$f1646$$

$$f26$$

$$f864$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top