Hozzávalók: 2 dl tejszín, 3 dl tej, 5 dkg étcsokoládé,1 e.k. rum, 4 e.k. cukor,1 cs. vaníliás cukor, 1 mokkás kanál reszelt citromhéj, 1 kanál finomra darált dió, 5 dkg mazsola,1 teáskanál liszt. A tejet felforralom a cukorral, a tejszínben elkeverem a lisztet és a forrásban lévő tejhez öntöm, majd állandó keverés közben besűrítem. Hozzáadom a darált diót és a mazsolát, majd a citromhéjjal és a vaníliás cukorral egyet forralok rajta, majd egyből leveszem a tűzről. Belekeverem a rumot és ha teljesen kihűlt, a reszelt csokit. Ezután beteszem a mélyhűtőbe és megfagyasztom.
Jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Komócsin Katalinnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.