Frappáns és egyedi

2008. 09. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha nem akarsz nagy értékű ajándékot venni, mert nem olyan az alkalom, vagy csak nincsen pénzed drága dolgokra... Ha unalmasnak találod már a sablon ajándékokat, mint a könyv, a cd, csecsebecsék, vázák és még sorolhatnánk a végtelenségig. .. Ha azt szeretnéd, hogy egyedi legyen, valami olyasmi, ami nem fog másnak is eszébe jutni, tehát nem lesznek kínos pillanatok, hogy ketten is ugyanazt vettétek, akkor mit szólnál egy egyedi feliratos, figurás, humoros mintával nyomott pólóhoz?

Nem üríti ki a családi kasszát, csupán egy-két ezerbe kerül, és vidám percekkel ajándékozza meg az ünnepeltet. Hatalmas a feliratok és a minták választéka, így biztosan találsz megfelelőt a humorherold nagybácsinak, a legjobb barátnőnek, de még akár párodnak is.

Keresgélhetsz az egészen durvák, mókás feliratosak, mesefigurások, sztárokat, márkákat kiparodizálók között, színben is szinte bármilyet képzelsz is el, biztosan találsz tökéleteset, a feketétől a bordón, a bézsen át, a rózsaszínig terjed a színskála. Bármelyiket is veszed, az eredmény mindenképp széles mosoly lesz. Ráadásul bármikor felveszi, de még akkor is, ha épp a mosógépbe gyűri be, te fogsz eszébe jutni.

Természetesen vannak bő verziók és nőknek való testhezállók, hiszen nem csak a férfiakat lehet ilyesmivel meglepni.

De akár saját magadat is megajándékozhatod egy ilyen frappáns dologgal, ha már unod az egyenfölsőket, ha szeretnéd magadra vonzani az emberek figyelmét, ha nézeteidet, véleményedet akarod ezzel is kinyilvánítani. Ha tudatni akarod a világgal, hogy nem csak a plázaholmikat lehet viselni, és mennyivel egyedibb egy ilyen póló.

Amennyiben kedvet kaptál ahhoz, hogy ilyen ajándékot vásárolj klikkelj a tutipolok.hu oldalra és keresgélj a rengeteg minta, felirat között.

Sőt már a Donnának is van saját pólója, amit itt nézhetsz meg, sőt meg is rendelheted: klikk ide!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top